Dział Ogólny > Archiwum Karier
BestOfTheBest/ Turniej się zakończył Inter wygrał. Zaraz moja nowa kariera WBA
Emilek1908:
Szkoda, że Marsylia poległa bo sprawiliby niespodziankę. Zresztą już samo wyjście z grupy było sensacją. A w meczu Inter - Real każdy wynik mógł paść, jednak wolałem żeby to Włosi wygrali, ze względu na mojego ulubionego piłkarza - Sneijdera.
Stawiam na finał Inter - Lyon.
mojsesh:
Lyon w finale !!
Jak nie Marsylia to Lyon. Obie ekipy francuskie na turnieju prezentowały się znakomicie, lecz marsylia swój udział skończyła już na 1/4, a Lyon po pięknym widowisku z L'poolem zagra w Finale. Mecz był niezwykle wyrównany i ciężko było wskazać w nim faworyta. Atakiem na Atak odpowiadały sobie obie ekipy. Wielki błąd w defensywie popełnili gracze L'poolu, ponieważ sfaulowali tam gracza Lyonu, a arbiter podyktował jedenastkę. Do rzutu karnego podszedł Gourcuuf i pewnym strzałem pokonał Reine. L'pool próbował jeszcze nadrobić starty, lecz bez skutecznie. Lyon zagra w wielkim finale z kimś z pary Arsenal - Inter. Tak samo jak L'pool czeka na rywala w meczu o 3 miejsce.
77' Gourcuff 1-0 (PK)
Wiele emocji.. Wynik korzystny dla Interu
Dwa wielkie klubu spotkały się ze sobą w półfinale owych rozgrywek, aby stoczyć wielki bój o finał. Tak samo jak w pierwszym meczu tak jak i w tym sędzia zmuszony był do podyktowania jedenastki, która bez najmniejszych problemów wykorzystał Milito trafiając swojego 7 gola na rozgrywkach. Arsenal atakował coraz bardziej, aż w końcu obrońca Kanonierów - Kościelny zdobył pięknego gola głową. Decydujące trafienie w 80 minucie dołożył Eto'o i tym samym obok Lyonu we Finale zobaczymy także Inter, a w meczu o 3me. walkę stoczą Arsenal oraz Liverpool.
47' Milito 0-1 (PK)
62' Kościelny 1-1
80' Eto'o 1-2
o 3 miejsce.. Finał..
Dużo z was trafiła taki Finał z czego wam bardzo gratuluję.. Teraz możecie typować wyniki poszczególnych meczy.
Ehhh ; /// zapomniałem screenów z statystyk.
Marcin14:
no dwie druzyny angielskie w polfinale ale zadna w finale ale za to jest Lyon moje typy:
Arsenal 2:1 Liverpool
Lyon 1:2 Inter
bachu12:
k*rwa miało być Lyon vs Arsenal a nie Lyon vs Inter ale czekam nawet na taki finał teraz komputer musi zagrać dobry mecz żebyś się nie zanudził
Nederland:
Ja tam jak "oglądam" mecze to odchodzę od kompa (z przerwą na rozpoczęcie drugiej połowy i ewentualnych dalszych części gry), a potem oglądam powtórki... ;p
Nawigacja
[#] Następna strona