Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

SHOLLYM PATCH 2011 ***UPDATE 01.03.2011***

<< < (2/3) > >>

Hermes:
Wszystko fajnie, patch dobry, ale oczywiście zrąbałem scoreboard'y... jak je zainstalować, żeby nie było białego tła ?

szmira66666:
wejdz w kitserver/dat/usun 0_text i wgraj nowego tzn z tego co pobrales....

ogis9:
No więc tak:

-Ten niby fajny patch fajnie wygląda na tych filmikach z youtuba
-Nie ma e_text do ściągnięcia
-Wybieram piłkę nike z kitservera a tu podstawowa piłka z PESa6
-Wybieram białe stroje milanu a tu czerwono czarne z czerwoną czcionką

Ogólnie ten patch to fail, a może ja coś źle robie, choć wątpie, bo tyle czasu instaluje rozne patche i nigdy mi sie coś takiego nie przydarzyło ;) Brawa dla twórców :P

P.S ma ktoś linka do pełnego, dobrego, aktualnego i działającego patcha...?

match11:
z tego co na youtube oglądałem to fajny ale pes-a 6 nie miałem nie mam i nie będę miał więc ściągnąć nie ściągne :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIENo wiesz, np. ja się nią interesuję. To, że Ty jej nie lubisz, to nie znaczy, że wszyscy myślą to samo ;)

--- Koniec cytatu ---

no właśnie ponad 3/4 polskich kibiców lubi rodzinną ekstraklase i I lige

WieWiorr944:
Siema, wszystkim, jestem nowy na forum i mam problem. Ściągnąłem wszystko, ale mam problem. Jak gram mecz to zamiast tej tabliczki z nazwiskiem mam biały prostokąt, to samo z czasem i wynikiem. Wie ktoś co zrobić?

Dobra, zrobiłem tzn. na Języku Angielskim tylko działa, a Polskim nie. Mam jeszcze jedno pytanie dlaczego jak chcę z edytować strój poprzez "edit mode" to ładnie się wszystko zapiszę, a jak gram mecz to jest dalej ten co mieli (np. edytuje Barcelonie na czyste białe, a jak gram mecz to są dalej te pasiaste) wie ktoś co zrobić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej