Dział Ogólny > PES 2011
DLC z uaktualnieniem składów 15 Marca!!!
RVN:
Pes 2012 w Marcu 2012. Po raz kolejny Konami mnie rozwala, nie dość ,że wypuszczają od dobrych paru lat pseudo symulator piłkarski, to na dodatek jeszcze nie mogą wyrobić się z nową grą w terminie. Jeśli naprawdę gra wyjdzie w przyszłym roku to EA pozamiata i będzie miała monopol na rynku kopanek...epic fail Konami 8)
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes 2012 w Marcu 2012. Po raz kolejny Konami mnie rozwala, nie dość ,że wypuszczają od dobrych paru lat pseudo symulator piłkarski, to na dodatek jeszcze nie mogą wyrobić się z nową grą w terminie. Jeśli naprawdę gra wyjdzie w przyszłym roku to EA pozamiata i będzie miała monopol na rynku kopanek...epic fail Konami 8)
--- Koniec cytatu ---
RVN żeby chociaż siatki w bramce były dopracowane :/
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Dzięki za newsa es_sabbi
--- Koniec cytatu ---
nie ma za co ;p
Ukassiu:
nie no jak nie będzie nowych siatek to się załamie:/ przecież one są najważniejsze!
Cesc Fabregas:
--- Cytuj ---DLC z uaktualnieniem składów już w połowie Marca!!!
--- Koniec cytatu ---
Pan Newsman, mniemam, że es_sabbi robi sobie jaja :) Już w połowie marca? Ja codziennie wypatruję tego DLC, bo zniechęca mnie granie niekompletnymi drużynami...
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPan Newsman, mniemam, że es_sabbi robi sobie jaja :) Już w połowie marca? Ja codziennie wypatruję tego DLC, bo zniechęca mnie granie niekompletnymi drużynami...
--- Koniec cytatu ---
Cesc temu tak późno bo... "DLC będzie zawierać nie tylko aktualne transfery, ale również poprawione składy, poprawione stroje i stadiony, a także mają poprawić sędziów" a to kupa roboty przecież ;]
Nawigacja
[#] Następna strona