Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Championship Patch 2011 by MasterCreati ! Ważne Info !
coffy12:
Czy w tym patchu od razu jest patch by komu??? Bo zawodnicy wolniej biegają:D
KamZ123:
Nie, w patchu jest exe od konami :)
Super_Mario:
Patch zapowiada się smakowicie (zwłaszcza po takich pięknych tapetach) :D
Ale mam jeden problem, wywala mnie do Windy :( Próbuję grać mecz towarzyski, wybieram Arsenal z byle kim, pojawia się zdjęcie Emirates Stadium i witamy w pulpicie. To samo jest w trybie Master. Zaczynam grę byle kim i nawet nie zdążę wejść do menu gdzie wciskają mi do transferu losowo wybranego piłkarza.
Grę mam dobrze wgraną, bo bym nie miał tej tapety z laską :) Spróbuję jeszcze pokombinować z grą. Może przeinstaluję PESA, wywalę inne patche i zobaczymy.
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch zapowiada się smakowicie (zwłaszcza po takich pięknych tapetach) :D
Ale mam jeden problem, wywala mnie do Windy :( Próbuję grać mecz towarzyski, wybieram Arsenal z byle kim, pojawia się zdjęcie Emirates Stadium i witamy w pulpicie. To samo jest w trybie Master. Zaczynam grę byle kim i nawet nie zdążę wejść do menu gdzie wciskają mi do transferu losowo wybranego piłkarza.
Grę mam dobrze wgraną, bo bym nie miał tej tapety z laską :) Spróbuję jeszcze pokombinować z grą. Może przeinstaluję PESA, wywalę inne patche i zobaczymy.
--- Koniec cytatu ---
sam nie wiem co Ci doradzić bo nie mam żadnego problemu z wywalaniem, jeszcze mnie nie wywaliło a stadiony wszytkie sprawdzałem..;/
kmiron#10:
No ja pobrałem, ale zagram dopiero jak bd stadiony ;). Póki co wrażenie niezłe, szczególnie tapety w menu ;D
Nawigacja
[#] Następna strona