Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Championship Patch 2011 by MasterCreati ! Ważne Info !

<< < (11/14) > >>

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDałbyś linka? Bo coś nie mogę znaleźć.

--- Koniec cytatu ---
ale to musisz szukać bo ja też nie wiem na której stronie jest: :)
i nie jest w paczce 8 tylko 4 a 3-4 są też osobno.

leomessifan:
Zainstalowałem wszystko po kolei tj.
1. Zainstalowanie DLC 2.0
2. Wklejenie kitservera i innych plików do folderów
3. Wklejenie OFa.
4. Attach na kitserver

No i wchodzę w grę tym twoim EXE MCPatch i pokazuje się zielone kółko potem KONAMI filmik, PES z koroną, potem znowu zielone kółko, pojawia się napis: An error has ocurred (ale to się pojawiało i przed zainstalowaniem twojego patcha) wciskam ESC i wtedy mnie wywala. A takie miałem nadzieje związane z twoim patchem. Tak przy okazji miałem twojego poprzedniego patcha i tam cała liga francuska miała stroje reprezentacji narodowych, ale nie tylko ona bo także Milan, Tottenham i parę innych. Nie było Lecha Poznań i wszystkie nazwiska były pisane: MESSI, a nie jak obiecywałeś Messi. Proszę o pomoc.

DuDi:
Master ja mam inne pytanko: gram w BPL zespołem CFC i każdy mecz, czy to w domu, czy na wyjeździe gram na St. James Park. Nie wiesz może jak to zmienić? Ponad to powie mi ktoś jak zmienić, a właściwie wybrać sobie np. piłkę na dany mecz, czy właśnie stadion, tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach?

NexaT:
Widzę że patch wygląda miodzio, pobieram go i mam nadzieję że będę zadowolony, bo widzę że będzie tutaj kilka giga..

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę że patch wygląda miodzio, pobieram go i mam nadzieję że będę zadowolony, bo widzę że będzie tutaj kilka giga..

--- Koniec cytatu ---

EDIT: No tak patch nawet nawet, ale nie wiem czy to u mnie czy u innych też: ja nie mam nowych strojów np. dla chelsea :/ Murawy są takie sobie, twarze porażka (bez urazy), mi się nie podobają, bramki to mistrzostwo świata.. Ogólnie patch niezły, niech wyjdzie jakiś update bo dużo błędów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej