Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!
Przemek112:
Gratulacje za zwycięstwo 3:2 takim składem.Dobrze,że dajesz grać młodym zawodnikom.Jeśli się nie mylę to Morata zagrał dwa mecz w pucharze i zdobył trzy bramki.No no :o Myślę,że w najbliższym okienku transferowym ktoś będzie chciał go kupić.Powodzenia w kolejnym spotkaniu. :) :)
Fala1902:
10 Kolejka La Liga
Zwycięstwo z Malagą !!!
W meczu 10 kolejki ligi Hiszpańskiej Malaga podejmowała na swoim stadionie Real Madryt.Przez pierwsze kilkanaście minut Królewscy oddali dużo strzałów.Bramka dla nich padła dopiero w 25 minucie kiedy po rozklepaniu defensywy Malagi Ozil umieścił piłkę w siatce gospodarzy.Kolejną bramkę dla Realu w 53 minucie zdobył Adebayor strzałem w długi róg.W 83 minucie wprowadzony na boisko Morata zdobył trzeciego gola dla Królewskich.Honorowe trafienie dla Malagi zaliczył Camacho w 85 minucie.
Zawodnik meczu:
Ricardo Kaka 7.0
MasterCreati:
bardzo dobre spotkanie swojej drużyny, ja ciągle apeluje do to abyś dał zagrać w pierwszym składzie Maracie, jest na prawdę bardzo dobrym napastnikiem a musi siedzieć na ławce.
Mam pytanie, przy wyborze składu czym się kierujesz ? bo chyba niczym, w każdym meczu gra ten sam skład(jedynie w pucharze "rezerwowy"). Popatrz czasem na formę zawodników i wstawiaj tych z najlepszą.
Super_Mario:
Szkoda straconych punktów z Sevillą, ale sam wiem jak oni grają. Z nimi tracić punkty to nie wstyd, gorzej z kimś słabszym.
W Pucharze wyrównany mecz z Albacete. Widzę, że Morata się wyrabia i znów strzela :) W meczu z Malagą wszedł na boisko i strzelił. Chyba ktoś prędzej czy później się o niego upomni :)
jackz:
dobry mecz! widze ze morata sie rozstrzelal! oby tak dalej to bedzie dobrym wzmocnieniem! ;)
Nawigacja
[#] Następna strona