Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (80/89) > >>

Fala1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo świetny mecz. Ja mam pytanie, chodzi mi o tego Herro. Kto to jest i jaki ma overall i wiek ?

--- Koniec cytatu ---

Ma 20 lat a jego overall to 79. ;)

bewu2:
Kariera bardzo dobrze prowadzona ;) pozdrawiam i zapraszam do mnie :) :) ;)

Lewy23:
5-1! :D
Widzę, że Ade naprawdę w świetnej formie, co raz coś strzela.
Szkoda, że Dodo zdobył honorową, bo tak do zera ograć rywala to większa frajda :)

reddevil8911:
Szalejesz, masz bardzo mocny zespół i to widać w każdym calu.

Fala1902:
11 Kolejka La Liga

Wspaniały mecz w derbach Madrytu !!!
W spotkaniu 11 Kolejki La Liga na Vicente Calderon Atletico Madryt podejmowało odwiecznego rywala Real Madryt.Pierwszy gol w tym meczu padł dopiero po 30 minutach gry.W 32 minucie Koke po błędzie defensywy Królewskich zdobył bramkę,która wyprowadziła gospodarzy na prowadzenie.Kibice Realu nie czekali długo na wyrównanie.Dwie minuty później Mesut Ozil strzałem z głowy po asyście Sergio Ramosa wyrównał stan meczu.Goście objęli prowadzenie jeszcze przed drugą połową.W 41 minucie po podaniu CR7 Mesut Ozil ładnym uderzeniem drugi raz pokonał młodego golkipera Atletico ustalając wynik do przerwy.Druga połowa zdecydowanie należała do Królewskich.Przeprowadzali dokładniejsze akcje takie jak ta z 79 minuty kiedy Angel Di Maria po podaniu Marcelo zdobył trzeciego gola dla Realu.W doliczonym czasie meczu wprowadzony na boisko minutę wcześniej Adebayor po mijającym obronę podaniu Aguero podwyższył prowadzenie Królewskich i ustalił wynik meczu.

Zawodnik meczu:

Mesut Ozil 7.5

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej