Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madryt by Fala1902 |Spotkanie z Espanyolem w hicie kolejki!!!!

<< < (82/89) > >>

Pikachu:
W rzeczywistości Real pożegnał się z Ligą to prawda ale tu jest mowa o grze :) Gratuluję pokonania mojej Barcy w GD :) Powodzenia.

Fala1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie chce spamować ale w rzeczywistości Real już się pożegnał z Ligą... Vamos Barca!!

--- Koniec cytatu ---

Więc nie spamuj i tyle!

Giggs11:
Szczerze to nie wiem co to ma być Iniesta na Środku Ataku? o.O U mnie jak grałem Villarreal też prawie ciągle grał na tej pozycji. I gratulację kolejnego zwycięstwa z Barceloną :). Rządzisz w Hiszpanii jak i w Europie. Trochę za łatwo jednak ci chyba sie nimi gra, ale każdy gra kim chce powodzenia ;)

Fala1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerze to nie wiem co to ma być Iniesta na Środku Ataku? o.O U mnie jak grałem Villarreal też prawie ciągle grał na tej pozycji. I gratulację kolejnego zwycięstwa z Barceloną :). Rządzisz w Hiszpanii jak i w Europie. Trochę za łatwo jednak ci chyba sie nimi gra, ale każdy gra kim chce powodzenia ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak skończę pierwszą rundę to zamierzam sprzedać Ronaldo, Alonso, Adebayora i może Ramosa :P i ewentualnie kogoś jeszcze ;D Wtedy nie będzie już tak łatwo ;)

gumiaszek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak skończę pierwszą rundę to zamierzam sprzedać Ronaldo, Alonso, Adebayora i może Ramosa :P i ewentualnie kogoś jeszcze ;D Wtedy nie będzie już tak łatwo ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie sprzedawaj Ronaldo :D kup sobie mlodych zawodników w wieku 20-23 i umiejętnościami ok. 65 :) 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej