Dział Ogólny > Archiwum Karier

TSG 1899 Hoffenheim by Przemek112 |Gol w doliczonym czasie daje zwycięstwo|

<< < (77/81) > >>

mojsesh:
Widzę Tagoe ładnie poczyna sobie w nowym klubie co bardzo cieszy. Widzę że Koniczynki również mają dobry składa, ale mimo tego wygrałeś 2-0.
Powodzenia.

Przemek112:
6 Kolejka Bundesligi

Porażka mimo dużej przewagi !!

6 kolejka nie była zbyt szczęśliwa dla piłkarzu TSG 1989 Hoffenheim ponieważ przegrali mecz na stadionie przecinka z Wolfsburgiem.Wszystko zaczęło się od bardzo dużej przewagi gości w pierwszej połowie,lecz gol nie padł.Druga połowa wyglądał bardzo podobnie,ale gospodarze wykorzystali swoją szansę w 70 minucie.Po minięciu obrony Hoffe Helmes umieścił futbolówkę w bramce Kameniego ustalając wynik meczu.
- Helmes 70'

Nederland:
Niezły numer ma ten Helmes. Przypomina mi to fifowskie klimaty, gdzie zawodnik nabyty przez drużynę sterowaną przez komputer zaczynał w nowym klubie właśnie z dwójką (chyba, że miał mniejszy overall - w takim wypadku zajmował pierwszy wolny numer).

limax:
OZil w Vfl :P Szkoda przegranej

Jaro9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiezły numer ma ten Helmes. Przypomina mi to fifowskie klimaty, gdzie zawodnik nabyty przez drużynę sterowaną przez komputer zaczynał w nowym klubie właśnie z dwójką (chyba, że miał mniejszy overall - w takim wypadku zajmował pierwszy wolny numer).

--- Koniec cytatu ---

Heh dokładnie :P Też mnie to raziło w fifie szczególnie przy grze Chelsea w której nr 2 ma Ivanović i musiałem mu go zmieniać zawsze :D

Szkoda porażki, dobra gra nie przyniosła nawet punktu : / Swoją drogą, Wolfsburg ma bardzo mocny skład: Ballack, Podolski, Helmes, Ozil uhuhu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej