Dział Ogólny > Archiwum Karier

TSG 1899 Hoffenheim by Przemek112 |Gol w doliczonym czasie daje zwycięstwo|

<< < (12/81) > >>

Przemek112:
2 Kolejka Ligi Europejskiej

Zwycięstwo z Sampdorią!

W meczu drugiej kolejki ligi Europy, Hoffenheim podejmowało na własnym stadionie Sampdorię. W 11 minucie meczu pięknym strzałem z przewrotki popisał się Babel, a piłka po strzale Holendra trafiła w poprzeczkę. W 27 minucie gospodarze objęli prowadzenie. Ibertsberger strzałem z pola karnego pokonał bezradnego Da Costę. W drugiej części spotkania Sampdoria próbowała się przebić przez obronę gospodarzy, ale nie udała im się ta sztuka i piłkarze Hoffe zgarnęli pierwsze 3 pkt w lidze europy.
Galeria z meczu:

Zawodnik meczu:
Ryan Babel 7.0

gumiaszek:
Zasłużone zwycięstwo ;)

mojsesh:
Na razie idzie ci średnio pierw wygrywasz, a potem tracisz punkty z byle kim. Z Lidze Europy jest dobrze awans do 1/16 powinien być, ale to się jeszcze okażę.

Super_Mario:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa razie idzie ci średnio pierw wygrywasz, a potem tracisz punkty z byle kim. Z Lidze Europy jest dobrze awans do 1/16 powinien być, ale to się jeszcze okażę.

--- Koniec cytatu ---

Eintracht Frankfurt (kiedyś był to dobry klub) i Dynamo Kijów to nie byle kto :)

Szkoda tylko porażki z Dynamem Kijów. Szewczenko załatwił Was w ostatnich minutach meczu. Dobrze, że odebraliście sobie to w meczu z Sampdorią (a wiem z doświadczenia - Bari i Zenit - że to ciężki klub do ogrania). Rzeczywiście Eintracht miał nad Wami lekką przewagę, ale chyba aż takiej tragedii nie było :)

Przemek112:
6 Kolejka Bundesligi

Wieśniaki znowu zatrzymane!!

W meczu 6 kolejki Bundesligi FC Nurnberg mierzyła się z Hoffenhiem.Mecz zakończył się zwycięstwem gospodarzy 2:1.Gole dla Nurnbergi zdobywali A.Cohen w 41 minucie i Gundogan 88 minucie a dla Hoffenheim Ibertsberg w 63 minucie po strzale głową.
Galeria z meczu:
Zawodnik meczu:
Salihović 7.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej