Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Soundtrack do wykonania-pilna prośba.
bachu12:
już ten soundtrack dla niego dawno temu zrobilem
Gap12:
To nie jest takie trudne nie dawno sam się o tym przekonałem trochę poczytałem na forum a później samemu udało mi się zrobić soundracka i wydaję mi się że i tobie by się udało ale jeśli już zrobione no to nie ma problemu.
keny02:
Podał by mi ktoś link do PEs2011 sound converter Bez Wirusa bo każdy którego znalazłem w google to ma wirusa a dobrze że mam Nortona albo jak ktoś ma na kompie to wyślijcie mi.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodał by mi ktoś link do PEs2011 sound converter Bez Wirusa bo każdy którego znalazłem w google to ma wirusa a dobrze że mam Nortona albo jak ktoś ma na kompie to wyślijcie mi.
--- Koniec cytatu ---
Jejku to pobierz sobie z dobreprogramy albo z jakieś innej zaufanej strony.. Norton fałszuje.. Ja raz miałem taki problem że jak wpisałem w google grafika byle jaki wyraz np. "puma" to wyskakiwało mi 51 wirusów..
bachu12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie jest takie trudne nie dawno sam się o tym przekonałem trochę poczytałem na forum a później samemu udało mi się zrobić soundracka i wydaję mi się że i tobie by się udało ale jeśli już zrobione no to nie ma problemu.
--- Koniec cytatu ---
omg nie umiesz czytać już go dla niego dawno temu zrobiłem
Nawigacja