Dział Ogólny > Archiwum Karier

Racing Santander Zawieszenie Kariery!

(1/95) > >>

Pikachu:

Real Racing Club de Santander – hiszpański klub piłkarski, założony 14 czerwca 1913 roku, wywodzący się z miasta Santander i obecnie grający w Primera División.

HISTORIA
Racing Santander był jednym z dziesięciu klubów, które uczestniczyły w pierwszych rozgrywkach Primera División w sezonie 1928/1929. Zespół brał udział w najwyższej klasie rozgrywkowej w latach 1928–1936, 1939–1940, 1950–1955, 1960–1962, 1973–1974, 1975–1979, 1981–1983, 1984–1987, 1993–2001 oraz nieprzerwanie od sezonu 2002/2003.

Na co dzień Racing rozgrywa swoje mecze na stadionie Sardinero(poj.22346)
Poziom Gry: Top Player
Czas: 10 Minut
Patch: Pesedit 1,5

Jest to moja pierwsza kariera.Proszę o krytyke(uzasadnioną) i oceny. Postaram się o to by ta kariera była dobra.Nie zaczynam od wywiadu,ponieważ uważam,że nie jest to moja dobra strona :). Dodam tylko,że trenerem jest Marcelino Garcia.Niedługo dodam pierwsze kolejki.

Lewy23:
Mnie to głównie mecze interesują, jak opisane sa, czy estetycznie, więc z oceną sie wstrzymam :)

Super_Mario:
Wszystko ładnie opisane jak na pierwszą karierę. Jest dobrze.

Powodzenia w Primera Division :)

MasterCreati:
jak na początek to nawet dobry.
Jedna uwaga. Jeżeli piszesz zadnie i dajesz przecinek lub kropkę to daj późnej spację.
Przykład :
Dodam tylko,że trenerem jest Marcelino Garcia.Niedługo dodam pierwsze kolejki. - źle :)
Dodam tylko, że trenerem jest Marcelino Garcia. Niedługo dodam pierwsze kolejki. - dobrze :)

Myślę, że wygląda to estetyczniej.

Pikachu:
1 Kolejka La LigaPorażka na inauguracje sezonu.
W pierwszej kolejce La Liga Racing Santander zmierzył się z Deportivo La Coruna. Pierwsza połowa była bardzo wyrównana. Nikt nie chciał popełnić pierwszy błędu. Żadna drużyna nie stworzyła sobie dobrej sytuacji bramkowej. W drugiej połowie śmielej zaatakowali gracze Racingu lecz kolejno marnowali sytuacje Colsa, Dos Santos i Munitis. Gdy wszyscy kibice myśleli, że oba zespoły podzielą się punktami w 90 minucie katem Racingu został Sand, który nie spudłował w okazji sam na sam z bramkarzem. Gracze Racingu muszą z pewnością poprawić skuteczność jeżeli chcą zdobywać punkty w kolejnych meczach.

Składy
Strzelec Gola
Statystyki z Meczu
Oceny graczy
Kolejny mecz Racing zagra z Levante

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej