Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES2011 gameplay patch by yair12 (FINAL version!!)
bartiveb:
Panowie...Instrukcje dałem. Nie wiem co może być przyczyną powyższych problemów. Gram na RSC patchu i nie mam żadnych problemów z owymi patchami na gameplay. Prędzej miałem PES Edit patcha i yair patch działał bez zarzutu, jenkey patcha nie testowałem. Dzisiaj zaczne ściągać najnowszą wersje PES EDIT patcha i zobacze czy uświadcze jakieś problemy z działaniem....
marcin1111151:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie...Instrukcje dałem. Nie wiem co może być przyczyną powyższych problemów. Gram na RSC patchu i nie mam żadnych problemów z owymi patchami na gameplay. Prędzej miałem PES Edit patcha i yair patch działał bez zarzutu, jenkey patcha nie testowałem. Dzisiaj zaczne ściągać najnowszą wersje PES EDIT patcha i zobacze czy uświadcze jakieś problemy z działaniem....
--- Koniec cytatu ---
OK... Wielkie dzięki... Ty się lepiej znasz na takich rzeczach i liczymy na to że nam pomożesz z naszymi błędami ;)
Sfx:
@bartiveb
A Yair patch działał ci na RSC PATCH?
marcin1111151:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@bartiveb
A Yair patch działał ci na RSC PATCH?
--- Koniec cytatu ---
Patch od Yair'a chodzi na każdym patchu ;)
ziutek11113:
sory ale ja nie czaje co z tym zrobic. sciagnalem tego gameplaya, rozpakowuje i mam tylko plik exe do odpalenia, wrzucam do folderu z zainstalowaną grą i odpala mi czystego pesa bez patcha (a mam pes edit) pomoze ktos?
Nawigacja
[#] Następna strona