Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES2011 gameplay patch by yair12 (FINAL version!!)
sumik175:
ej bo mam patcha new ice , który ma osobne exe o nazwie iceserver.exe i zeby grać na tym patchu gameplay to trzeba ten plik gameplay zmienić na nazwe iceserver.exe ???i pozniej oczywiscie attache
bartiveb:
Cóż , z początku byłem zachwycony zmianami , jakie wprowadził powyższy gameplay. Po kilkunastu meczach , stwierdzam że to jednak nie to o co mi chodzi. AI cały czas kuleje , niby komputer atakuje, a bynajmniej tak to wygląda, bo jak już tracę bramki to wyłącznie z dystansu. Moi kompani z drużyny zachowują się jak biegające klocki , zero myślenia. Wyprowadzam groźną kontre , a moi towarzysze zamiast dotrzymywać mi kroku , albo truchtem biegną , albo rozchodzą się Bóg wie gdzie. Idąc dalej , od początku nie miałem problemów z oddaniem celnego strzały , w ok.70% kończyły się one bramką, jednak po zmianie gameplay`u co strzał to brama, nie wiem może ja jestem pro gamer , ale bez przesady. Nie wiem jak działa system modyfikacji gameplay`u ale poza zmianą szybkości gry i przyspieszeniem przeskakiwania animacji , nie widzę nic nadzwyczajnego. Możliwe , iż moja opinia jest nieco skrzywiona przez pryzmat bliźniaczej modyfikacji Fidela do Fify , który w bardziej widoczny sposób modyfikuje gre.Co kilka dni najdzie mnie żeby włączyć Pes`a , jednak nigdy nie moge się do tej gry przekonać , max.10 meczów i off.Instalując patcha myślałem o nieco dłuższej zabawie , jednak prawda jest brutalna.
sumik175:
trudno się z tym nie zgodzić,ja i tak nie rozumiem jak można wypuścić tak grę , czy oni w nią nie grali przed wypuszczeniem na rynek????? nie mówię zeby gra była fatalna bo jest to na pewno jakiś krok do przodu w stosunku do pesa 8 ,9 i 10 (gdzie w 10 biegali jak jacyś manekiny) są na pewno dobre strony tej gry co cieszy ale i są negatywne strony z którymi nie możnością dla mnie jest gra w miare z przyjemnością, wg mnie generalnie powinni bazować na pesie 5 przy którym spędziłem kupe czasu
albo celowo nie robią idealnej gry żeby sprzedawalność była dobra przy kolejnym pesie
Ukassiu:
co do nowego PESa to jest pierwszy pozytyw-dyrektor PES został wiceprezesem całej firmy KONAMI ;)
patryk_96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco do nowego PESa to jest pierwszy pozytyw-dyrektor PES został wiceprezesem całej firmy KONAMI ;)
--- Koniec cytatu ---
To Fajnie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona