Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium by ESTroyes | Koniec Kariery ! Zobacz !

(1/51) > >>

ESTroyes:

Witam serdecznie, na początku mojej kariery chciał bym zaprezentować wam klub, który będę prowadził. Jest to niemiecki gigant, Bayern Monachium, zapewne wszyscy znają tę drużynę. Wybrałem ten klub ponieważ to im kibicuję, obok Ajaxu i Tottenhamu to mój ulubiony klub. Mam nadzieję, że nie będziecie mieć mi za złe, że taki mocnym klubem gram. W PES gram na Top Player jednak nie jest to dla mnie łatwo, nie strzelam wiele bramek, często się męczę z rywalem ale to mi sprawia przyjemność a nie co mecz to pewne i łatwe zwycięstwo. Zapraszam do czytania mojej kariery, mam nadzieję, że się wam spodoba i będzie ciekawie.

Informację o klubie :

Pełna nazwa : Fußball-Club Bayern München
Przydomek : FCB, Die Bayern (Bawarczycy)
Data założenia : 27 lutego 1900
Liga : Bundesliga
Debiut w najwyższej lidze : 1965
Stadion : Allianz Arena
Prezes : Uli Hoeneß
Trener : Louis van Gaal
Asystent trenera : Hermann Gerland, Andries Jonker

Luis Van Gaal Przedłuża kontrakt !

Luis Van Gaal pracuje w Bayernie Monachium od 2009 roku. Jego ostatni sezon był bardzo udany, doprowadził Bayern do Finału LM gdzie poległ z Interem. Wygrał Bundesligę oraz Puchar Niemiec. Jednak przed tym sezonem kilku waznych zawodników opuściło Bayern taki jak : Van Bommel, Demichelis, Van Buyten oraz Hamit Altintop. Klub jednak podpisał kontrakt z byłą gwiazdą Bayernu Monachium - Lúcio. Brazylijski stoper dołączył do Bawarczyków za 24 miliony Euro i jest to jedyny transfer w tym okienku ze strony FCB.

Inkubator:
Yea!Lucio Powrócił Powodzenia w karierze 8)

josedratewka:
Lucio za stary, ja bym dał szansę duetowi Badstuber - Breno. :)

ESTroyes:
1 Kolejka

0 - 4

Pogrom na Borussia Park !

To było nie zwykłe rozpoczęcie sezonu przez Bayern Monachium, gracze Luisa Van Gaala pokonali na wyjeździe beniaminka Borussie Mönchengladbach aż 0 - 4 po fenomenalnym meczu. Szczególnie dobra grą wyróżnił się Thomas Müller, który zdobył dwie bramki, bardzo dobry mecz rozegrał także Franck Ribéry. Cała reszta także pokazała bardzo dobry futbol, nie można mieć większych zastrzeżeń do żądnego zawodnika Bayernu. W drugiej kolejce Bawarczycy będa gościć na Allianz Arena zespół Eintracht Frankfurt więc zawodników FCB czeka ciężki mecz

Składy

Bramki

16' Thomas Müller 0 - 1
33' Franck Ribéry 0 - 2
55' Thomas Müller 0 - 3
80' Ivica Olić 0 - 4

Statystyki

Grupy LM

Skrót

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

mojsesh:
Piękne rozpoczęcie sezonu. Lubie Bayern i w miarę możliwości będę tu zaglądał.
Szkoda że w składzie nie masz Roobena i Klose no ale tu już twoja sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej