Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ligue 1 Patch by MasterCreati !:) Download już jest !

<< < (5/6) > >>

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMogłeś napisać, że część opisu patcha przekopiowałeś ode mnie z  RSC...............................................................................................

--- Koniec cytatu ---

Wariat, masz jakieś kompleksy ? Bo coraz częściej widze, jak się napinasz o byle jaką błachostke.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMogłeś napisać, że część opisu patcha przekopiowałeś ode mnie z  RSC...............................................................................................

--- Koniec cytatu ---
Prze kopiowałem z Championship patch :D

Lewy23:
Tak, jasne, to dlaczego tak dokładnie jest napisane jak w RSC? Np. ten znak ";".
Widać, że niektóre fragmenty są kopiowane i nie oszukuj, nie mam pretensji, więc przynajmniej się przyznaj :)

Staruch - Wariat to twoje przezwisko, czy nazwisko?
Bo Tobie nic nie pasuje na forum. Nic a nic.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, jasne, to dlaczego tak dokładnie jest napisane jak w RSC? Np. ten znak ";".
Widać, że niektóre fragmenty są kopiowane i nie oszukuj, nie mam pretensji, więc przynajmniej się przyznaj :)

Staruch - Wariat to twoje przezwisko, czy nazwisko?
Bo Tobie nic nie pasuje na forum. Nic a nic.

--- Koniec cytatu ---
Ależ oczywiście patrzyłem na twój watek, Stanka i wielu innych bowiem sam nie pamiętam o szczegółach typu : napisałem nazwy stadionów mała literką :)

Lewy23:
Spoko, ja pretensji nie mam, tylko tak napisałem już, ponadto miałem gorszy dzień.
Nie róbmy OFF.
Mam 21% pobierania patcha :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej