Dział Ogólny > Archiwum Karier

*UEFA Euro 2012 Poland- Ukraine by jaro9* Finał!! Niespodziewany wynik!!

<< < (21/23) > >>

Jaro9:

Sensacyjny finał! Niemcy gromią Hiszpanie!
W Kijowie rozegrany został finał Euro 2012. To miał być rewanż Niemców za poprzednie Euro gdzie Hiszpania ograła ich 1-0 po golu Fernando Torresa i zgarnęła Mistrzostwo Europy. Od początku meczu widać było kto jest w lepszej dyspozycji. Szaleli Niemcy. W 17 minucie wrzutka Khediry do Podolskiego, ten przyjmuje i zgrywa do środka a Schweisteiger uderza, piłka odbiła się jeszcze od Ramosa i wpadła do siatki myląc Casillasa! Trzy minuty później... karny! Ramos fauluje w polu karnym Podolskiego i sędzia mimo protestów graczy "La Furja Roja" wskazuje na wapno. Odpowiedzialność wziął Muller. Gracz Bayernu strzelił w środek bramki i pokonał Casillasa. Po 20 minutach mamy pewne 2-0! W drugiej połowie Hiszpania ostro zaatakowała. W 55 minucie Villa uderza, Neuer ledwo sparuje strzał. W 65 minucie na boisko wszedł Torres i Fabregas. Nic to jednak nie dało. W 80 minucie strzał życia Svena Bendera i piękna bramka zmiennika. Pogrążona Hiszpania w doliczonym czasie straciła jeszcze jednego gola. Strzelił go Klose. Zemsta się udała, Niemcy mistrzem Europy!

4 : 0

17' Bastian Schweisteiger     
20' Thomas Muller (karny)     
80' Sven Bender     
90' Miroslav Klose  

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Galeria meczowa z bramkami i nie tylko:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kolejny mecz:
brak

MVP EURO 2012: Thomas Muller (Niemcy)

Gracz Bayernu strzelil na Euro 3 gole i miał duży wpływ na wynik swojej drużyny!

--------------------------------

Zapraszam do komentowania zakończonego Euro 2012!!!

Przemek112:
Liczyłem na trochę inny wynik a nie pogrom ,ale trudno.Stało się. :-\

limax:
Ciekawe dwie zabojcze 10minutowki wykonaniu Niemiec :) brawo !

mojsesh:
ohohoho widzę, że znów trafiłem ze zwycięzca ;D Niemcy w końcu pokazali jak się gra w piłkę i sięgają po trofeum. Szkoda, że to już koniec turnieju ; // Może teraz Mistrzostwa Świata w Brazyli? Czy może inne puchary? Miło było by ujrzeć.

ESTroyes:
Jak ja się ucieszyłem jak zobaczyłem, że to Niemcy wygrały a nie Hiszpanie...szkoda jednak, że Francja nie przeszła do finału bo myślę, że było by znacznie ciekawiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej