Witam. Tak wiec dzisiaj po raz drugi juz w pucharze dnia dostaje WO za to ze nie moglem sie polaczyc z graczem SaCharYd. W poprzednij pucharze tak samo trafilem na niego i nie moglismy sie polaczyc. Oczywiscie wg regulaminu przechodzi osoba, ktora jest wyzej w rankingu i oczywiscie jest to bez sensu. W moim przypadku jest to chore, bo drugi raz odpadam bo trafiam na ta sama osobe. A jak trzeci raz trafie to tak samo odpadne. Chyba lepiej byloby zrobic na zmiane WO, bo jak bede caly czas na niego traafial to mam caly czas odpadac ? Tego nie ma w regulaminie juz. ;/ Prawdopodobnie wina jest router, ktory byc moze posiada przeciwnik i ma zle skonfigurowany. Nie wiem, byc moze ma jakiegos firewalla ktory cos blokuje. Nie wiem, nie moge nic powiedziec jasniej bo nie mam podstaw zeby oskarzac. Aczkolwiek powinna byc jakas zmiana w regulaminie, albo jakies sensowne wytlumaczenie dlaczego tak jest. Bo wkoncu to nie pierwszy raz i ostatni ze ktos z kims polaczyc sie nie moze, a zaloga chyba ma to w dupie bo jeszcze nikt z tym nic nie zrobil.
Prosze wiec o jakas sensowna wypowiedz na temat tego co tu napisalem. Dziekuje pozdrawiam.