Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Preview by adammm87

<< < (5/7) > >>

espree:
To nie są stadiony tylko previewy czyli obrazki jakie widzisz przy wyborze stadionu przed grą :)  Musisz przez GGS otworzyć plik unnamed_1401 z folderu dt06.img i tam sobie podmienisz ten obrazek  ;)

kris ss:
Witam to znowu ja.Mam jeszcze dwie prośby Allianz Arena jak znajdziesz takie zdjęcie to calego stadionu nie od srodka no i Reebok Stadium też tak jak Allianz.Z góry dzięki ;)

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mógłbyś zrobić jeszcze raz dla Wisły, bo ten co dałeś na początku to jest chyba ze zdjęciem starego stadionu tzn z przed przebudowy  ;) I jakbyś mógł to też jeden z widokiem na cały stadion tak jak zrobiłeś ze stadionem Legii albo PGE Areną  ;)

I zrobisz jeszcze może dla Lecha? Fajnie by było jakby do wszystkich stadionów w grze były takie previewy z logami  ;)  Powodzenia  ;D

--- Koniec cytatu ---
I co spróbujesz zrobić jeszcze dla Wisły i Lecha nowe, jakbyś mógł to po dwie wersje tak jak poprzednie stadiony tzn od środka i z zewnątrz na widok całego stadionu ;)

I mam jeszcze propozycję  :) Może będziesz dodawał każdy nowy preview dodatkowo do pierwszego postu, myślę że tak będzie lepiej  ;)

NexaT:
 Wolverhampton trzyma poziom, reszta też ale już jak dla mnie trochę gorzej.. Naprawdę dla Wolverhampton ładnie Ci wyszło, tylko mógłbyś bardziej przezroczysty pasek zrobić.

adammm87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo dokładnie  ;D
PGE Arena i Volksvagen Arena v.2 jak dla mnie super  ;D Ładnie robisz te previewy  :D

A mógłbyś zrobić jeszcze raz dla Wisły, bo ten co dałeś na początku to jest chyba ze zdjęciem starego stadionu tzn z przed przebudowy  ;) I jakbyś mógł to też jeden z widokiem na cały stadion tak jak zrobiłeś ze stadionem Legii albo PGE Areną  ;)

I zrobisz jeszcze może dla Lecha? Fajnie by było jakby do wszystkich stadionów w grze były takie previewy z logami  ;)  Powodzenia  ;D

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Niestety lepszego zdjecia z gory stadionu Wisly nie udalo mi sie znalezc ale bede szukal.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam to znowu ja.Mam jeszcze dwie prośby Allianz Arena jak znajdziesz takie zdjęcie to calego stadionu nie od srodka no i Reebok Stadium też tak jak Allianz.Z góry dzięki ;)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja