Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ProEvo Original Patch 2011 ver. 1.1
NexaT:
Nie żebym Cię uraził albo spamował, ale takich patchów było tysiące :) Jeśli ktoś chce wyjść na czymś dobrze to niech ściągnie sobie RSC Patch albo Ekstraklasa Patch, o wiele więcej możliwości.. No ale cóż to tylko moje skromne zdanie.
DAViDs1234:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie żebym Cię uraził albo spamował, ale takich patchów było tysiące :) Jeśli ktoś chce wyjść na czymś dobrze to niech ściągnie sobie RSC Patch albo Ekstraklasa Patch, o wiele więcej możliwości.. No ale cóż to tylko moje skromne zdanie.
--- Koniec cytatu ---
No mi ten patch przyda się do gry online a na RSC nie pogram online :P
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie żebym Cię uraził albo spamował, ale takich patchów było tysiące :) Jeśli ktoś chce wyjść na czymś dobrze to niech ściągnie sobie RSC Patch albo Ekstraklasa Patch, o wiele więcej możliwości.. No ale cóż to tylko moje skromne zdanie.
--- Koniec cytatu ---
no wiesz ale jak kotos chce malo wazacaego patcha z licencjami,opartego na dlc 7 to mu sie przyda
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wiesz ale jak kotos chce malo wazacaego patcha z licencjami,opartego na dlc 7 to mu sie przyda
--- Koniec cytatu ---
Co kto woli.. Ja osobiście wolę ściągnąć sobie 1 GB i mieć dużo więcej rzeczy niż (przykład) 300 MB i mieć tylko herby i stroje.
Chlipi667:
Koniecznie pa ruski?? :P
Nawigacja
[#] Następna strona