To nie Rybus tylko Borysiuk
Wczoraj nie miałem czasu powgrywać sobie tych nowych twarzy, ale teraz jak grałem to czasem podczas meczu zanika twarz genkovowi i pokazuje się za nim, głównie podczas powtórek, tu masz screen żebyś mnie dobrze zrozumiał: REJESTRACJA lub LOGOWANIEWczoraj nie miałem czasu powgrywać sobie tych nowych twarzy, ale teraz jak grałem to czasem podczas meczu zanika twarz genkovowi i pokazuje się za nim, głównie podczas powtórek, tu masz screen żebyś mnie dobrze zrozumiał:Wiesz może o co chodzi Wiesz może o co chodzi
Wczoraj nie miałem czasu powgrywać sobie tych nowych twarzy, ale teraz jak grałem to czasem podczas meczu zanika twarz genkovowi i pokazuje się za nim, głównie podczas powtórek, tu masz screen żebyś mnie dobrze zrozumiał:Wiesz może o co chodzi
To chyba jakieś siły nieczyste ,wygląda jak by PES połączyło się z Resident Evil a możliwe bo to też KONAMI.
No właśnie, trochę to nie fajnie wygląda jak czasem widać biegnącego Genkova bez twarzy a za nim małą plamkę w powietrzu. Da się coś na to poradzić czy może to plik jest uszkodzony i musiałbyś robić od nowa???PS: Ziutkowski edytuj może swój post bo za dużo razy zacytowałeś mój obrazek, i to trochę śmiesznie wygląda i dużo miejsca zajmuje, chyba że tak specjalnie dla podkreślenia zadziwienia