Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by GrubSon

<< < (15/112) > >>

mihalkmiolek:
Borysiukowi mógbyś jeszcze jakoś lepiej wymodelować nos, i jakbyś jeszcze coś porobił z ustami to byłby super ;D

GrubSon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBorysiukowi mógbyś jeszcze jakoś lepiej wymodelować nos, i jakbyś jeszcze coś porobił z ustami to byłby super ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co wam się nie podoba , przecież on prawie zawsze tak wygląda na zdjęciach ;)

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBorysiukowi mógbyś jeszcze jakoś lepiej wymodelować nos, i jakbyś jeszcze coś porobił z ustami to byłby super ;D

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem co wam się nie podoba , przecież on prawie zawsze tak wygląda na zdjęciach ;)

--- Koniec cytatu ---
Mi też się trochę tak wydaje, on chyba nie ma takiego wąskiego i kanciastego nosa, usta też są jakieś troszkę koślawe, ale wiem że on tak na każdym zdjęciu ząbki pokazuje, więc jak chcesz.  :P :D Taka moja mała sugestia to może spróbowałbyś ten nos jakoś może lekko poszerzyć, a usta tylko po naszej lewej stronie trochę dziwnie wyglądają, więc jak chcesz to nic z nimi nie rób, ale jakbyś mógł to popracuj może jeszcze nad tym nosem  ;)

PS; Świetne włosy mu dobrałeś  ;D

Powodzenia w dalszych pracach  ;D

gregory1984:
super twarze wiekszosc bede uzywac , oby jak najwiecej takich :)

GrubSon:
Jakby co to ja jeszcze raz spróbuję Borysiuka , od nowa

Pracowałem trochę nad ustami Grosickiego , trochę mi na bok zjechały :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIEsuper twarze wiekszosc bede uzywac , oby jak najwiecej takich :)

--- Koniec cytatu ---

W czasie jakiegoś wolnego w szkole będę więcej robił ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej