Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by GrubSon

<< < (16/112) > >>

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakby co to ja jeszcze raz spróbuję Borysiuka , od nowa

--- Koniec cytatu ---
No jakbyś mógł to by było fajnie  ;D  Może lepiej nie zamykaj mu ust tak jak napisałe TekU, bo będzie nie naturalnie wyglądał (ja go jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem z zamkniętymi ustami  :P ;D), głównie chodzi mi o ten nos, jakbyś go poprawił to z ustami mógłbyś już nic nie robic  ;) I może troszkę bardziej wysunąć na boki kości szczekowe, zauważ tutaj (na tym zdjęciu niżej) REJESTRACJA lub LOGOWANIE że on ma trochę szersze policzki niż na twojej twarzy i tylko broda się zwęża. Jakbys pokierował się moimi skromnymi wskazówkami to powinno być super :D  ;D

GrubSon:

Moim zdaniem lipa :(

GrubSon:
A teraz wg mnie lepiej ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPopraw link do zdjecia

--- Koniec cytatu ---

poprawiłem ;)

adammm87:
Popraw link do zdjecia

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA teraz wg mnie lepiej ;)

--- Koniec cytatu ---
No lepiej, tylko chyba po naszej prawej stronie ta kość jest za mocno wysunięta, jakoś niesymetrycznie z drugą stroną - a może mi się tak tylko wydaje  :D 
Z ustami też coś robiłeś czy może teraz pracowałeś na innym zdjęciu, bo inaczej wyglądają?  ;)
I jeszcze jedno, nie wydaje Ci się że trochę za ciemny?  :-\ ;)  No ale zobaczymy jak będzie w 100%  :D teraz ważne że nos troche lepiej wygląda  :D ;)

Powodzenia  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej