Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Faces by GrubSon
espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakby co to ja jeszcze raz spróbuję Borysiuka , od nowa
--- Koniec cytatu ---
No jakbyś mógł to by było fajnie ;D Może lepiej nie zamykaj mu ust tak jak napisałe TekU, bo będzie nie naturalnie wyglądał (ja go jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem z zamkniętymi ustami :P ;D), głównie chodzi mi o ten nos, jakbyś go poprawił to z ustami mógłbyś już nic nie robic ;) I może troszkę bardziej wysunąć na boki kości szczekowe, zauważ tutaj (na tym zdjęciu niżej)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE że on ma trochę szersze policzki niż na twojej twarzy i tylko broda się zwęża. Jakbys pokierował się moimi skromnymi wskazówkami to powinno być super :D ;D
GrubSon:
Moim zdaniem lipa :(
GrubSon:
A teraz wg mnie lepiej ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPopraw link do zdjecia
--- Koniec cytatu ---
poprawiłem ;)
adammm87:
Popraw link do zdjecia
espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA teraz wg mnie lepiej ;)
--- Koniec cytatu ---
No lepiej, tylko chyba po naszej prawej stronie ta kość jest za mocno wysunięta, jakoś niesymetrycznie z drugą stroną - a może mi się tak tylko wydaje :D
Z ustami też coś robiłeś czy może teraz pracowałeś na innym zdjęciu, bo inaczej wyglądają? ;)
I jeszcze jedno, nie wydaje Ci się że trochę za ciemny? :-\ ;) No ale zobaczymy jak będzie w 100% :D teraz ważne że nos troche lepiej wygląda :D ;)
Powodzenia ;D
Nawigacja
[#] Następna strona