Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Stadiums Loading Intros by espree
espree:
--- Cytat: radeqq81 ---Informuje, iż przestałem aktualnie (chwilowo ??? ) robić intra stadionowe, ale zamówienia, które zostały złożone wykona dla was uzytkownik espree, tak jak i inne, także teraz piszcie w jego temacie ja swoj zamykam :) Papa :P
--- Koniec cytatu ---
No właśnie :) już powoli wracam do zdrowia więc niedługo znowu będę robił intra stadionowe ;) Na początek zrobię intro PGE Baltic Areny, następnie zajmę się zamówieniami z tematu Radka, których On nie mógł wykonać i to będzie jak narazie dla mnie najważniejsze, dlatego też może jeszcze nie składajcie dużo zamówień, bo mogę nie dać rady ;D :P - w końcu dopiero zaczynam :P :D
Jeszcze niestety nie mogę dlugo siedzieć przed komputerem, więc musicie jeszcze trochę poczekać, ale niedługo wracam!!! ;D :D
Radek, oby to było chwilowo ;) ;D
NexaT:
Jak już wrócisz to mógłbyś dla mnie zrobić intro Manchesteru tylko jakieś mocne :). Najlepiej jakąś fotkę stadionu od zewnątrz i wewnątrz.
EDIT: Oczywiście UNITED.
espree:
A widziałeś jakie intro dla Man Utd zrobił już radeqq81? On zrobił intra dla wszyskich stadionów ligi angielskiej. Nie wiem co miałeś na myśli z "mocne" ale to powinno ci się spodobać ;)
Poza tym są też nowe intra dla wszyskich oryginalnych stadionów w grze:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie wiem moze zrobię jak wykonam to co już sobie zaplanowałem, ale najpierw może sprawdź np te od Radka, bo nie wiem czy uda mi się zrobić lepsze ;)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA widziałeś jakie intro dla Man Utd zrobił już radeqq81? On zrobił intra dla wszyskich stadionów ligi angielskiej. Nie wiem co miałeś na myśli z "mocne" ale to powinno ci się spodobać ;)
Poza tym są też nowe intra dla wszyskich oryginalnych stadionów w grze:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie wiem moze zrobię jak wykonam to co już sobie zaplanowałem, ale najpierw może sprawdź np te od Radka, bo nie wiem czy uda mi się zrobić lepsze ;)
--- Koniec cytatu ---
Wierze w Ciebie :D radeqq81 zrobił bardzo fajne, ale brakuje mi tutaj wyglądu z zewnątrz. Jeśli będziesz miał ochotę to możesz mi zrobić te intro.
kris ss:
prosił bym o Juventus ;)
Nawigacja
[#] Następna strona