Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Stadiums Loading Intros by espree

<< < (8/10) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa rade  ;D Już wcześniej szukałem zdjęć bo też chciałem to zrobić, i jak narazie większość jakie mam to widok z zewnątrz, mało jest ze środka, nie będzie przeszkadzało? Jutro jeszcze będę szukał  ;)

A jeszcze coś  :D Intro PGE Areny Gdańskiej też niedługo będzie, muszę jeszcze popracować nad zdjęciami, także nie myślcie że może zapomniałem - bo już miałem kilka wiadomości na PW z takimi sugestiami ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Minuta szukania -

kris ss - pisze się byłbym :D

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMinuta szukania -

--- Koniec cytatu ---
No nie taka minutka  :)  Raz - stanowczo za małe, wiem bo już się na nie natrafiłem, Dwa - Wpisanie nazwy stadionu w Google Grafika nie wystarczy, bo wszyskich tam nie ma. Trzeba trochę poszukać  ;)

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo nie taka minutka  :)  Raz - stanowczo za małe, wiem bo już się na nie natrafiłem, Dwa - Wpisanie nazwy stadionu w Google Grafika nie wystarczy, bo wszyskich tam nie ma. Trzeba trochę poszukać  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ściągnij sobie program GIMP, powiększ zdjęcie do wybranych rozmiarów. Stracisz wtedy jakość, żeby ją odzyskać możesz wyostrzyć zdjęcie i gotowe.

espree:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągnij sobie program GIMP, powiększ zdjęcie do wybranych rozmiarów. Stracisz wtedy jakość, żeby ją odzyskać możesz wyostrzyć zdjęcie i gotowe.

--- Koniec cytatu ---
Wcześniej tak próbowałem ale to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiesz, ja wolę trochę intensywniej i dłużej poszukać i wiedzieć że będzie ładnie wyglądało  ;)
Poza tym jeżeli to dla Ciebie takie proste i masz tyle dobrych porad to dlaczego sam tego nie robisz?  :P

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWcześniej tak próbowałem ale to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiesz, ja wolę trochę intensywniej i dłużej poszukać i wiedzieć że będzie ładnie wyglądało  ;)
Poza tym jeżeli to dla Ciebie takie proste i masz tyle dobrych porad to dlaczego sam tego nie robisz?  :P

--- Koniec cytatu ---

Zdjęcia jest bardzo łatwo szukać, ale dalej ja tego nie rozumiem. W ogóle nie wiem jakim programem wy to robicie i na jakiej zasadzie to działa :) Jak mi wytłumaczysz to chętnie spróbuje swoich sił, no i poszukam trochę tego Century Lotus Stadium. Jeżeli znajdę coś fajnego to podeśle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej