Trenerze mała prośba , moi koledzy przyjechali do mnie , zaczęliśmy grać , dobiegłem do bramki i nagle poczułem ostry ból . Niestety obudziłem się w szpitalu z rozciętą głową , wstrząśnieniem mózgu i mocno obitą prawą nogą . Próbowałem dodzwonić się do trenera , ale włączyła się skrzynka .Konsultowałem się z naszym klubowym lekarzem i prawdopodobnie wypadam na 2 następne kolejki . Lecz lekarz powiedział że najprawdopodobniej wypadam na 1-8 kolejek . Lekarz powiedział że może będę gotowy za 2 kolejki , a może za więcej to zależy od tego czy noga będzie się goić dobrze . Chcę wziąć się do roboty z ćwiczeniem tej nogi , ciężko się nią rusza . Tylko muszę się spytać czy pozwolił by mi trener na szybkie rehabilitacje , ponieważ lekarz powiedział że jeśli szybko to zrobię to mogę mieć słabszą formę , a gdy troszkę mi żal że po mimo moich starań zagrałem tak mało czasu , jeśli będę tak mało grał to moglibyście mnie wypożyczyć do jakiegoś klubu . Nie że mi na tym zależy , ale nie lubię siedzieć na ławce rezerwowych lub w ogóle nie być powoływanym do składu meczowego .