Dział Ogólny > PES 2011
POLSKI KOMENTARZ DO PES2011 by kozilee
mateuszcwks:
najlepsze jest to ze 95% zrobił szybko a te 5 % robi 5 miechów. daj se chłopie spokój, Szpakowski to już przeżytek , zygać się chce jak go się słucha.
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnajlepsze jest to ze 95% zrobił szybko a te 5 % robi 5 miechów. daj se chłopie spokój, Szpakowski to już przeżytek , zygać się chce jak go się słucha.
--- Koniec cytatu ---
No racja.. Jak pół roku przeżyliśmy bez komentarza PL to i do pesa12 wytrzymamy bez PL.
Kozilee Twoje podejście do forumowiczów jest bulwersujące, także pamiętam jak inni Tobie pomagali w komentarzu do Pesa11 a także Pesa10.. Wiesz gdybym był świetny z angielskiego, znał go perfekt, sam spróbowałbym się pobawić i myślę że góra miesiąc może dwa po premierze, sam bym zrobił, a kto by chciał pomóc byłbym tylko wdzięczny. Szczerze wisi mi komentarz PL i łaski nie robisz jak go nie wydasz.. Nikt raczej nie będzie płakał z tego powodu.. ;)
Ukassiu:
A ja z chęcią był posłuchał komentarza PL, ale jak nie bedzie to trudno obędzie sie bez niego. Robiac ten komentarz zachowujesz sie jakbyś był nie wiadomo kim i robił wszystkim łaskę że zrobisz ten komentarz, piszesz ze nikt Ci nie pomagał a to gówno prawda, jak zrobiłeś jak mówisz sam 95% to dlaczego potrzebujesz pomocy by zrobić te brakujące 5%? I jeszcze sie obrażasz jak jakas panienka jak ktoś Ci powie prawde,....
witek21:
a no prawda... tak samo uważam przeżyjemy bez komentarza !!! chociaż spolszczenie wyszło !!!
Lacan:
czy tylko JA przeżyje bez komentarza i spolszczenia ?
Nawigacja
[#] Następna strona