Dział Ogólny > PES 2011

POLSKI KOMENTARZ DO PES2011 by kozilee

<< < (5/7) > >>

Ukassiu:
bo w PES06 to było źle zrobione, komentarz był bez emocji, był po prostu kiepski.

MaddiMNagic:
Przesadził poprostu, sam się zgłosił że zrobi komentarz, do Pesa 11 jakoś z trudem wyszło, a teraz robi łaskę że wogólę się za to zabrał? Przecież nikt go o to nie prosił  ::) Ja tam i tak wole komentarz hiszpański  ;D

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzesadził poprostu, sam się zgłosił że zrobi komentarz, do Pesa 11 jakoś z trudem wyszło, a teraz robi łaskę że wogólę się za to zabrał? Przecież nikt go o to nie prosił  ::) Ja tam i tak wole komentarz hiszpański  ;D

--- Koniec cytatu ---
no Hiszpański jest zarombisty ale fajnie by było usłyszeć szpaka w Pesie

Sprinter.:
ja też osobiście używam komentarza z World Cup tak jak łukaszcfc, a co do polskiego to Szpaku to tragedia jest. Wg mnie najlepszą parą komentatorów w Polsce są Ci z C+ co już 3 raz z rzędu mecz Wisły komentowali.

Klocek12355:
Pomóc kozilee? Koleś otrzymywał pomoc z wielu stron a teraz piszę, że zrobił 95% sam, bez niczyjej pomocy. Nawet jakby mi zapłacił to bym mu teraz nie pomógł.
Całe forum będzie pomagało a w efekcie końcowym będzie 'Polski komentarz do pes2011 by kozilee'. Jak ma być 'by kozilee' to niech sobie już zrobi te ostatnie 5% sam a nie pisze, że zrobił 95% i tylko chcę pomocy na sam koniec.
Aczkolwiek z chęcią bym usłyszał Szpakowskiego w moim Pesie, ale z takim podejściem autora prędzej  wygram MŚ w Pesie 2012.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej