Autor Wątek: FCB by Marcin14 28 Kolejka. Czy Barcelona rozgromiła 17 drużynę ligi?  (Przeczytany 230536 razy)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Mecz z Villareal - Wejdź - zobacz- skomentuj
« Odpowiedź #100 dnia: Kwiecień 30, 2011, 17:43:45 »
16 Kolejka
1:2

15min Iniesta(Beasly)
20min Minta
22min Henry(Iniesta)

W 16 kolejce Barcelona zmierzyła się z Deportivo od samego początku było pewne że to będzie ciężki mecz i taki był wprawdzie w 15min po ładnym podaniu Beaslego i strzale Iniesty Barcelona objęła prowadzenie jednak 5 min po bramce Barcelona straciła prowadzenie bo po strzale Misty Valdes wybił piłkę tak pechowo że wleciała do bramki. Barcelona jednak szybko objęła prowadzenie po pięknym strzale Henre’go z 20m piłka uderzyła w poprzeczkę i wpadła do bramki. W 36min mógł być remis ale Valdes obronił sytuację sam na sam. Przed przerwą Beasley doznał kontuzji. Po przerwie gra była toczona w środkowej części boiska w 83min napastnik Deportivo strzela pod ręką Valdesa ale na szczęście piłka przechodzi obok bramki. W 89 min Barcelona mogła powiększyć prowadzenia ale strzał Rosiny obronił bramkarz. W ostatniej akcji wspaniałą interwencją popisał się Valdes który wybił piłkę z linii bramkowej i tym można powiedzieć że się zrewanżował tą nieudaną interwencją z 20min. Wynik można powiedzieć zakończył się dużym szczęściem dla Barcelony ponieważ Barcelona oddała 4 strzały i wszystkie celne a Deportivo aż 8 ale tylko 3 celne. Po tym meczu nastąpiła zmiana wicelidera ponieważ Real przegrał z Espanyolem 1:0 a Atletico wygrało

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 26.11.2009r.
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
  • Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
« Odpowiedź #101 dnia: Kwiecień 30, 2011, 17:47:10 »
No stary Henry w dobrej formie ;) A to cieszy ;) Mimo, że nie lubię Barcelony, to uwielbiam Henry'iego

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #102 dnia: Kwiecień 30, 2011, 18:08:20 »
17 Kolejka
2:1

8min Cole
23min Henry
87min Henry(karny)

W 17 kolejce Barcelona zmierzyła się z 3 drużyną w drugiej lidze poprzedniego sezonu i jak w poprzednim tak i teraz był bardzo zacięty. Zaczęło się w 3min po akcji Henre’go ale bramkarz obronił i dobitkę Diego Capela również. W 8min po fatalnym błędzie Gambino bramkarza pokonał Cole. W 21min Cole znowu strzela ale broni bramkarz i szybko kontra i indywidualna akcja i Henry strzela wyrównującą bramkę. W 32min Di Michele oddał strzał obok słupka. W 34min blisko pokonania bramkarza był Henry ale tym razem bramkarza uratowała poprzeczka. 3min przed przerwą prowadzenie mogło objąć WHU ale szczęście dopisało Barcelonie bo po strzale Di Michela piłka uderzyła w słupek a następnie w plecy Valdesa i poleciała na rożny. Po przerwie strzał Henre’go broni bramkarz. W 53min Cole znalazł się sam na sam z Valdesem i oddał strzał pod ręką Valdesa ale piłka poleciała obok słupka. W 87min faul w polu karnym i karny. Do karnego podchodzi sam poszkodowany i strzela w prawy narożnik i jest bramka przez 3 ostatnie minuty nic się nie zmieniło i wynik korzystny dla Barcelony która znowu wychodzi z kompletem punktów 

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Dwa bardzo ciężkie mecze- Wejdź - zobacz- skomentuj
« Odpowiedź #103 dnia: Kwiecień 30, 2011, 18:14:48 »
Henry jak za dawnych lat w Arsenalu : )). Gratuluje wygranych
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
QPR by Maczeta

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 26.11.2009r.
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
  • Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Dwa bardzo ciężkie mecze- Wejdź - zobacz- skomentuj
« Odpowiedź #104 dnia: Kwiecień 30, 2011, 18:27:59 »
Henry wyrasta ci na super strikera

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #105 dnia: Kwiecień 30, 2011, 18:41:42 »
1:7
22 min Orellano(Iniesta)
26 min Henry
28min Henry(Orellano
45min Orellano(Abidal)
52min Bojan
54min Tamudo(karny)
66min Orellano(Henry)
83min Henry(Iniesta)

Po pierwszych derbach w których kibice obejrzeli aż 6 bramek to co teraz mieli mówić gdy ich było aż 8. A zaczęło się w 11min gdy Iniesta uderzył z 25m ale trafił obok słupka. Pierwsza bramka mogła paść w 19min ale Diego Capel uderzył w poprzeczkę. W 22min po dośrodkowaniu Iniesty z lewej strony boiska i Orellano strzela piekną bramkę głową a piłka zanim padła do bramki jeszcze dotknęła poprzeczki. W 4 minuty później kolejna akcja i tym razem Orellano strzela ale broni Kameni ale dobitka należy do Henre’go i jest 2:0. Zaledwie 2 min potem kolejna bramka i znowu ta sama para Orellano przed bramkarzem podaje do Henre’go a ten bez problemu strzela bramkę swoją drugą w tym meczu. W doliczonym czasie gry Abidal dośrodkował na głowę Orellano który znowu oddał strzał i zanim piłka padła do siatki dotknęła poprzeczki i do przerwy 4:0 i było pewne że dogrywki nie będzie. 7 min po przerwie Iniesta podaje do Henre’go ten strzela broni Kameni ale dobija Bojan. W 54min pierwsza akcja Espanyolu Tamudo wychodzi sam na sam broni Valdes ale fauluje Alves od tyłu(komputer to zrobił). Na jedenastkę podchodzi Tamudo strzela w lewy narożnik i tak się rzuca Valdes ale niestety nie wybija piłki w bok tylko w siatkę. 5 minut po bramce Torrejón osłabia swój zespół. W 66min Henry podaje do Orellano a ten strzela i zdobyła hattricka. W 83min Iniesta z narożnika dośrodkowuje na głowę Henre’go a ten pięknym strzałem pokonuje bramkarza który nawet nie drgnął i Henry podobnie jak Orellano zdobywa hattricka. W 90min mogło być 8:1 ale Ben Saada trafił w słupek   

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Niesamowite Derby- Wejdź - Zobacz - Skomentuj
« Odpowiedź #106 dnia: Kwiecień 30, 2011, 20:35:32 »
Bardzo fajny masz skład, podoba mi się to, że wymieniłeś dużą część składu, inni mogli by wziąć przykład z Ciebie (bo też są kariery Chelsea, Realem czy Barcą, a skład taki jaki był)
jeszcze Valdesa należałoby wymienić :D

nie ma na Ciebie mocnych, każdego gromisz jak popadnie
no i PES 2009, jeden z lepszych PES-ów, na pewno lepszy niż jego nowsza wersja o 1 rok.

co do faulu Alvesa (skutek - karny) to jest duży minus wszystkich pesów,
można by wymienić tego więcej, np. piłka leci na aut, byłaba nasza piłka, to komputer za wszelką cenę chcę przejąć piłkę bez gry z autu, co często kończy się stratą :D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2011, 20:37:16 wysłana przez Młody12 »
" border="0

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #107 dnia: Kwiecień 30, 2011, 20:51:16 »
skład diametralnie inny, a gra dalej wspaniała. Widać gra w tych barwach motywuje nawet słabeusza a ten staje się mistrzem. Tak wracając, ciekawe gdzie się Messi zakotwiczył po tym zwolnieniu.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
« Odpowiedź #108 dnia: Kwiecień 30, 2011, 20:52:30 »
Co tu duzo mowic zmiotles ich !!
QPR by Maczeta

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #109 dnia: Kwiecień 30, 2011, 21:02:52 »
skład diametralnie inny, a gra dalej wspaniała. Widać gra w tych barwach motywuje nawet słabeusza a ten staje się mistrzem. Tak wracając, ciekawe gdzie się Messi zakotwiczył po tym zwolnieniu.
Też jestem tego ciekaw, możesz sprawdzić i powiedzieć nam, Marcin?
" border="0

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #110 dnia: Kwiecień 30, 2011, 21:06:41 »
Niestety wam nie powiem gdzie gra Messi ponieważ obok jego nazwiska tam gdzie jest logo obecnego klubu jest znaczek OTHER więc w jakim klubie wylądował to nie wiem

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #111 dnia: Kwiecień 30, 2011, 21:12:49 »
Wywiad z Henry

Witam

Henry: Witam
Poprzedni sezonen miałeś wyśmienity i zdobyłeś złotą piłkę a także zostałem najlepszym strzelcem w lidze i w pucharz.

Henry:   Owszem ale tego by nie było gdyby nie moi koledzy z zespołu a także bardzo dobre ustawienie Pele.
Ten sezon również jest do ciebie bardzo udany jak na razie prowadzisz w bramkach w lidze i w pucharze.

Henry: Bardzo się z tego cieszę że mimo wieku <śmiech> jeszcze tak dużo bramek strzelam.
Od 2009 roku strzeliłeś 57 bramek a Villa strzelił 56

Henry: Tak bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję że to utrzymam bo już przed meczem z Deportivo byłem pierwszy z przewagą jednej bramki ale mecz z Deportivo nie zagrałem a Villa strzelił dwie bramki i znowu mnie wyprzedził ale za to ostatni mecz w pucharze znowu dał mi pierwsze miejsce
Zespół bardzo przed sezonem się osłabił czy to coś zmieniło w zespole?

Henry: Zespół moim zdaniem się nie osłabił wprawdzie odeszli Messi, Eto’o i jeszcze paru dobrych zawodników ale za to przyszli tacy zawodnicy jak Orellano który w meczu pucharowym zdobył hattrica więc nie wiem czy to zespół osłabiło.
Zmierzacie po tytuł macie 7pkt przewagi nad Atletico. Czy teraz bardziej przyłożycie się do meczów pucharowych?

Henry: To według was w poprzednim meczu gdzie było 7:1 to się nie przyłożyliśmy<śmiech>. Oczywiście te 7pkt bardzo szybko możemy stracić wystarczy przegrać mecz z Atletico i już jest 4pkt .
W następnej kolejce jest mecz z Valencią  i po raz pierwszy ty i Villa się spotkacie.  

Henry: To dla mnie nie ma znaczenia że Villa tam będzie jestem już tak doświadczonym graczem że nie patrzę na to zresztą mamy bardzo dobrą obronę że tam Villa nic nie będzie miał do gadania<śmiech>
W następnym sezonie najprawdopodobniej będziecie grać w LM czy wiążesz z tym jakieś marzenia?

Henry:   Na pewno Barcelona zawsze mierzy wysoko i jak będziemy w LM to mam nadzieję że zajdziemy daleko
Dzięki za wywiad

Henry: Bardzo proszę
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 30, 2011, 21:18:04 wysłana przez Marcin14 »

Offline Roberrcik

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.06.2010r.
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Wywiad z Henry- Wejdź - Zobacz - Skomentuj
« Odpowiedź #112 dnia: Kwiecień 30, 2011, 21:47:30 »
Kapitalne zwycięstwo w derbowym meczu z Espanyolem! Oby tak dalej, niezła ta Twoja kariera :) Wywiad z Henrym ciekawy ;)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Wywiad z Henry- Wejdź - Zobacz - Skomentuj
« Odpowiedź #113 dnia: Kwiecień 30, 2011, 22:10:11 »
18 Kolejka
0:5

11min Henry (Rosina)
23min Henry (Iniesta)
28min Henry (Iniesta)
69min Gambino
75min Gambino (Rosina)

W hicie 18 kolejki zmierzyły się drużyny które mają najlepszych strzelających a także asystujących. Mecz lepiej zaczęła Valencia która w 2min mogłą objąć prowadzenia bo z wolnego pięknym strzałem w okienko popisał się Villa ale Valdes wyrzucił na róg. W 4min szybka kontra i strzał Iniesty ale broni bramkarz. 7min później Rosina wychodzi sam na sam z bramkarzem podaje do Henre’go a ten strzela bez problemu bramkę i jest 1:0. W 17min groźny strzał głową oddał Rosina ale bramkarz był tam gdzie powinien być. W 23min Iniesta podał na 6m do Henre’go a ten bez problemu umieścił piłkę w siatce. W 28min było bardzo blisko bramki bo Iniesta oddał strzał obronił bramkarz ale piłka uderzyła w obrońcę ale na szczęście Valencji piłka poleciała na róg jednak jak się potem okazało i tak padła bramka po pięknym „szczupaku” Henre’go i w 17min Henry zdobył hattrica. Ten wynik utrzymał się do końca pierwszej połowy. Po przerwie Beasley wychodzi sam na sam ale od tyłu zostaje sfaulowany przez Alexisa który dostaje czerwoną kartkę. 5 min później Beasley znowu faulowany i odczuł to poważnie i znowu doznał kontuzji. W 69min po dużym zamieszaniu w polu karnym najlepiej odnalazł się Gambino który strzelił z 7m bramkę. 6min później kolejna akcja Gambino który został piłkę od Rosina i z 7m z kąta strzelił bramkę po poprzeczce. Wynik meczu zakończył się wynikiem 5:0 a Atletico przegrało z Villareal 1:0 i teraz mam 10pkt przewagi ponieważ Real nie wykorzystał tego i też przegrał z Saint Etienne 1:0. Patrząc jeszcze na pojedynki indywidualne to Barcelona wypadła wyśmienicie Henry strzelił 3 bramki – Villa nic. Silva (20 asyst przed meczem i najwięcej od 2009r) nic a Rosina dwie (ma już 18 asyst) i jeszcze to najlepszej „20” wdarł się Iniesta który zdobył w tym meczu dwie asysty i łącznie ma ich już 13

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Mecz z Valencią- Wejdź - Zobacz - Skomentuj
« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 30, 2011, 22:38:07 »
5:0. 7:1 oni nie mają z tobą szans.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Mecz z Valencią- Wejdź - Zobacz - Skomentuj
« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 30, 2011, 23:19:01 »
powoli zbliża się okienko transferowe i kogo byście kupili jakbyście byli na moim miejscu(chodzi o bramkarza) :

nazwisko   koszt    lata

Ochoa      510       24  

Lastuvko    540      27

Handanovic  940    25

Curci           610    24

Lloris          1100    22

Sorin            430    28

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
Odp: FC Barcelona by Marcin14 Kogo kupić- Wejdź i wpisz
« Odpowiedź #116 dnia: Maj 01, 2011, 00:28:08 »
Według mnie kupuj Llorisa, drogi, ale solidny i młody, posłuży ci jeszcze przez długie lata. Drugą opcją może być też Ochoa. Trochę starszy, ale tańszy i równie dobry. Wybór jednak i tak zależy od ciebie.

Offline Szumal

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 20.10.2010r.
« Odpowiedź #117 dnia: Maj 01, 2011, 08:56:36 »
Kapitalne wysokie wygrane, mimo tego że pozbyłeś się części składu:)
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno. Jeśli należysz do 2%, którzy słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu
Dumny członek 2% części populacji:)

Moja kariera Palermo!

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #118 dnia: Maj 01, 2011, 10:04:40 »
Ja ci polecam Sorina, świetny bramkarz. U mnie w AJA szaleje w każdym meczu w którym gra.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #119 dnia: Maj 01, 2011, 10:15:04 »
19 Kolejka
2:2

17min Iniesta(Rosina)
33min Cleber
45min Arag(Callejon)
76min Rosina

W ostatnim meczu tej rundy Barcelona wystawiła rezerwowy skład i poradziły sobie rezerwy dobrze. W 17min przepiękne podanie Rosiny na Iniestę ten bardzo wysoko wyskakuje i pokonuje bramkarza. W 33min przepięknym strzełem popisał się Cleber który pokonał Pinto strzałem za kołnierz. Przed przerwą Mallorca zdobyła bramkę na 2:1 po podaniu Callejona na 5m do Aranga. Po przerwie Mallorca mogła prowadzić ale Arango nie wykorzystał sytuacji sam na sam z Pinto W 76min zejście Rosiny w środek i strzał po ziemi bramkarz bez szans. Barcelona mogła zdobyć 3pkt ale w 82min Bojan niewykorzystał sytuacji sam na sam
Jeszcze dzisiaj transfery

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #119 dnia: Maj 01, 2011, 10:15:04 »