Wczorajsza gazeta Marca podała że Barcelona jest zainteresowana pozyskaniem Fabregasa jednak jak się dzisiaj dowiedzieliśmy Barcelona nawet nie ma zamiaru złożyć oferty dla Cesca w tym okienku transferowym.
Polska Barcelona
Dzisiaj oficjalnie o 22:45 Barcelona potwierdziła że ściągła aż 3 Polaków a są nimi:
Błaszczykowski: Na początku się zdziwiłem że dostałem propozycję grania w Barcelonie bo takie oferty przychodzą rzadko ale od razu zaakceptowałem warunki umowy i już nie mogę się doczekać mojego pierwszego występu w Barcelonie. Roger Guerreiro: Gdy usłyszałem że jest oferta z tak wielkiego klubu jak Barcelona to myślałem że to sen ale po dłuższej chwili dotarło do mnie że to rzeczywistość. Po 1h dałem odpowiedź i teraz czekam na mecze a także na spotkanie z Darkiem który w Barcelonie jest od paru miesięcy i jest jednym z ważniejszych zawodników w klubie
Łobodziński: Gdy byłem dzieckiem zawsze marzyłem żeby grać w Barcelonie ale gdy usłyszałem od menadżera jaką ofertę dostałem to myślałem że jaja sobie ze mnie robi jednak gdy dotarło do mnie ta informacja byłem zadowolony jak dziecko teraz już czekam z niecierpliwością na pierwsze treningi w nowym otoczeniu.
Barcelona łącznie na 3 Polaków straciła 17tys. pkt
Jutro druga część odnośnie transferów