Autor Wątek: FCB by Marcin14 28 Kolejka. Czy Barcelona rozgromiła 17 drużynę ligi?  (Przeczytany 229628 razy)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
Zajrzałem tu po dłuższym czasie i powiem Ci szczerze - kariera mi się w ogóle nie podoba.

a) Bardzo złe opisy :( W ogóle nie stawiasz przecinków, wygląda to chaotycznie. Może spróbuj modyfikować prawdziwe wypowiedzi trenerów, opisy meczów itd. których w necie znajdziesz pełno?
b) Brak patcha, co sprawia, że w finale Pucharu Hiszpanii spotykasz się z Wigan (a właściwie czymś na kształt Wigan).

Poza tym estetyka ok, ale te opisy, nie obraź się, wyglądają jakby usiadł 10-latek i nabazgrał, a potem by mu się znudziło. To psuje obraz całej (niezłej) kariery.

Jeśli uraziłem, przepraszam, jestem po prostu szczery :)

Szanuję to nie wszystkim moja kariera musi się podobać

Offline KondzioJuve

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.05.2011r.
gratuluję wygrania Copa Del Rey !
Henry wielki profesjonalista ;D
szkoda czerwonej dla Caceresa.

Offline kubiks0704

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.06.2011r.
Wielkie gratulacje! Przetrwałeś mecz pełen nerwów i Copa Del Rey należy do Barcy! Brawo!

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Gram w: ...
Świetny finał. Ten puchar należał się tobie w 100%.

Offline CJKarl

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 06.02.2010r.
Co za mecz!! ;D.Świetne widowisko mecz niezwykle wyrównany.Widać że spotkały się 2 równe drużyny ale to jednak barca bo horrorze w karnych zwyciężyła.Pele...świetny trener.Powodzenia dalej.

Offline MrCookies

• Amator
  • *
  • Na forum od: 04.07.2011r.
  • "Zapamiętaj synu mój, cały Madryt bierz na ch*j"
Genialny finał! Szkoda, że takich w telewizji nie ma :-\ Pele najlepszy piłkarz świata jak i najlepszy trener :) Powodzenia dalej

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 14.12.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Ale mecz z Wigan! Normalnie fantastyczny. Znów dobry mecz zagrał Henry. No ale ten Zaki się rozstrzelał. Wpadaj też do mnie!! Malaga CF by carlosinho1111

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 19.04.2009r.
Znowu trzu gole Henryego dały wam szansę na rzuty karne. Ten zawodnik jest niesamowity.

Super_Mario

• Gość
Byłem już tutaj wcześniej, ale musiałem chwilowo wyjść i nie zdążyłem skomentować.

Ja pimpszolę, ale spotkanie :) Finał z Wigan był godny słowa Finał. Pierwsze 30 minut meczu, tak jak piszesz, nie wskazywały na to że coś się wydarzy. Potem posypały się bramki. Tylko szkoda najbardziej tego czerwa dla Caceresa, ale ratował drużynę przed ewentualnym golem. Za to co zrobił Dudka broniąc strzał w 120 minucie, powinien dostać medal :) Jeszcze wykonywał ostatniego karniaka na 5:3.

Niektóre bramki naprawdę bardzo piękne, choćby dwie pierwsze dla Barcelony i ta ostatnia z 87 minuty. Byliście zdesperowani, ale udało się strzelić na te 4:4, co w rezultacie dało dogrywkę. Henry pozostawił na boisku sporo zdrowia :)

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
ależ dramaturgia w finale :D Henry zagrał kolejne świetne spotkanie ;) no i Darek Dudka uratował Barcelonę wybijając piłkę z lini bramkowej :D świetne naprawde świetne spotkanie ;)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
Odp: FCB by Marcin14 Czy Barcelona pokonała Sevillę ???(Koment za Koment)
« Odpowiedź #890 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:08:16 »
36 Kolejka
2:1
38min Samobój
51min Adriano(Konko)
88min Luis Fabiano

W 36 kolejce Barcelona zmierzyła się z Sevillą. Faworyta w tym meczu nie było ponieważ Duma Katalonii zapewniła sobie mistrza już dawno temu i mogła wyjść rezerwowym składem a także Sevilla grała u siebie co mogło jej pomóc. Barcelona nie mogła skorzystać z Emanuelsona który dostał powołanie do Holandii i Obraniaka który dostał powołanie do reprezentacji… Francji i PZPN nie będzie mógł skorzystać z kolejnego zawodnika z Polskimi korzeniami. Mecz podobnie jak poprzedni Barcelony zaczął się po 30 minucie gdy strzał Vonlanthena obronił bramkarz Sevilli ale David Prieto nabiegał do piłki i nie zdążył się zatrzymać i umieścił piłkę w siatce i do przerwy gospodarze prowadzili 1:0. Druga połowa zaczęła się fatalnie dla gości już po pierwszej minucie drugiej połowy grali w „10” ponieważ Berthojad dostał drugą żółtą kartkę i musiał opuścić boisko. Sevilla to szybko wykorzystała i w 51min był już remis a bramkę strzelił Adriano który wykorzystał podanie Konko. Do 85minuty strzały obu drużyn nie mogły zadziwić bramkarzy i nadal był wynik 1:1. Niestety w 88minucie złe zachowanie Camozzato który chciał piętką zagrać do swojego kolegi z defensywy ale piłkę przejął Luis Fabiano który znalazł się w sytuacji sam na sam i strzałem przy słupku pokonał Curci’ego i Sevilla zgarnia u siebie 3pkt i może się cieszyć że awansowała na 6 miejsce dające walkę o europejskie puchary i ma 3punkty przewagi nad Realem Betis ponieważ Real przegrał z Deportivo 2:1

16min Berthojad

46min Berthojad

Gracz meczu
Escudé
7,5
Rozegrał bardzo dobre zawody i napastnicy Barcelony mieli duży problem żeby przejść przez tego obrońcę.

Offline kubiks0704

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.06.2011r.
« Odpowiedź #891 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:15:47 »
No tak, Sevilla to trudny przeciwnik. Też miałem z nimi problem. Najważniejsze, że zapewniłeś sobie mistrzostwo już dawno i możesz kombinować ze składem.  ;)

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #892 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:34:27 »
Mała strata jak Mistrzostwo już Wasze :) Dobrze, że dałeś zagrać rezerwowym.  Tylko najbardziej szkoda tego czerwa i tej głupiej sytuacji, po której Luis Fabiano strzelił zwycięskiego gola. Podania piętką się podobają, ale też to trzeba robić z głową aby się tak nie skończyło.

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.01.2010r.
« Odpowiedź #893 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:36:52 »
Przegrałeś  :o Nie wierze. Cud się stał. Marcin i jego Barcelona przegrali. Tyle wygranych a teraz przegrana no9 nie mogę uwierzyć.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #894 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:45:03 »
ależ sensacja, niepokonana od kilkunastu o ile nie od kilkudziesięciu spotkań Barca dziś przegrywa :-\ dobrze, że to koniec sezonu, forma widzę w dół, ale w następnym sezonie powinno być lepiej

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #895 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:49:40 »
Piękny mecz w finale CdR. Szkoda, że dałeś sobie strzelić tą bramkę na 4-4 bo w karnych różnie bywa no ale w karnych wygrałeś więc nie ma co narzekać. Rodallega widzę, strzela też w starszych częściach PESa. Nie lubię grać przeciwko niemu mimo, że żaden wielki piłkarz to to nie jest.
W lidze przegrałeś, no ale w sumie... to po co wygrywać? Mistrza zapewniłeś sobie już dawno temu i spokojnie możesz sprawdzać ustawienia czy też przydatność piłkarzy.

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 19.04.2009r.
« Odpowiedź #896 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:54:05 »
Przegrałeś z Sevilla, jednak ta porażka nic nie zmienia bo mistrzostwo już masz. Zagrałeś też bardziej rezerwowym składem więc nie ma co się dziwić.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Autor wątku
« Odpowiedź #897 dnia: Lipiec 10, 2011, 20:59:36 »
Niestety już dzisiaj nie zdążę dodać innym komentarzy moze jutro uda mi się to na pewno napiszę

W następnym meczu gram finał LM z Manchesterm obstawiajcie wyniki
Może zagram i napiszę jutro albo jak wróce z wakacji na razie nic nie będę pisał wrócę po powrocie
Narka 

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #898 dnia: Lipiec 10, 2011, 21:05:02 »
Aj tam, nie ma się co przejmować, i tak dawno sobie Mistrza zapewniliście;P Tak to jest jak się gra rezerwami;P Na pewno nie pomogła czerwień tego typka, A Fabiano to fartownie strzelił bramkę, zresztą, ty mu bardzo pomogłeś :d

Stawiam, że wygrasz 2:1, albo 4:1 ;p
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2011, 21:07:08 wysłana przez Lewy23 »

Offline Deiv

• Amator
  • *
  • Na forum od: 01.07.2011r.
« Odpowiedź #899 dnia: Lipiec 11, 2011, 11:41:33 »
2-0 dla Ciebie ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #899 dnia: Lipiec 11, 2011, 11:41:33 »