0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no styku teraz w finale LM spotkam sie z opiekunem hehe tylko pamietaj jak sie umawialismy :D
tak jak już kiedyś pisałem naprawdę nie warto z Tobą dyskutować cyt.:np. Belze by przykładnie ukarać danego zawodnika tzw. pokazówka - choćby to pokazuje że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz każdy z nas ma przypisane zadania i tym się zajmuje, to że Ty czegoś nie wiesz (co robimy) to nie znaczy że nie robimy nic a nawet może i dobrze że nie wiesz co każdy z opiekunów i adminów robi bo byś znów pisał głupoty tak naprawdę to cieszę się że co jakiś czas z czymś "wystrzelisz" i napiszesz bo tak byłoby nudno, pisałeś że robisz sobie urlop od pesleague fajnie że tak nie jest, pozdrawiam
Życzę powodzenia nowym opiekunom i jak najmniej pracy
o jaaaa Styku opiekunem? ale sie narobilo hia hia tylko ja pojechalem :p i bdb on sie nadaje Graty tzn. nie wiem czy dobrze przeczytalem ze on jest opiekunem hehehe ale tak katem oka gdzies mi sie obilo0 o uszy xDD Pozdro pesmaniacy
... a to nie Scorpi ma byc od banowania ? Gratuluje Wam, oraz zarzadowi trafnych wyborow - tak mi sie wydaje hehe
więc uważaj Mati, bo kiedyś Cię zbanuje... pozdrawiam serdecznie.... wracaj szybko...