I po co mi te zdjęcia?Już więcej nie udowadniaj jaki z ciebie figo fago.
11 to symulacja meczu możesz przegrać ze słabszym lub wygrać z lepszym,możesz strzelać na bramkę 20razy i nie zdobyć gola a przeciwnik strzeli 3 razy i wygra 2:0 do tego się nie ustosunkowałeś. 12 jest schematyczna jak FIFA.
??!!!
w żadnym zdaniu nie napisałem że jestem pro i w ogóle... i tak nie napisze...
Serie PES'a znam i gram od początku - online gram od 4 części i w każdej z nich były schematy gry więc mi nie gadaj jakiś farmazonów... każdy może walić schematami jednak gracz który potrafi wykorzystać swoje umiejętności da radę powstrzymać te schematyczne zagrania które z biegiem czasu są już tak rozpracowane że ni jak da się z nich strzelić... sory może co 10 akcje...
Porównuje 12 do 11 bo zawsze się tak robi względem poprzedniczki... więc w 11 nie miałem szans żeby po tylu meczach mieć taki skład jaki mam obecnie... w 11 zacząłem dopiero wymieniać graczy około 400 spotkań... tutaj po 100 spotkaniach miałem już dość dobry skład z którym mogłem walczyć o jakieś cele mniejsze/większe... ogólnie w MLO w PES11 rozegrałem coś około 900 spotkań - ogólnie miałem więcej wygranych turniejów niż obecnie a nie mogłem sobie pozwolić na zakup np. Messiego czy Ronaldo... mam prawo do oceny MLO i nikt mi go nie zabierze...
11 to symulacja meczu możesz przegrać ze słabszym lub wygrać z lepszym,możesz strzelać na bramkę 20razy i nie zdobyć gola a przeciwnik strzeli 3 razy i wygra 2:0 do tego się nie ustosunkowałeś
po cholere ma to pisać skoro to oczywista oczywistość... w tej jest tak samo... też przegrywam "teoretycznie" ze słabszymi ode mnie... robię z tego jakąś aferę?? zdarza się każdemu... mecz meczowi nie równy... nie ukrywam tego że lepiej mi się gra z dryżynami czy graczami którzy mają podobny lub dużo lepszy skill/skład...
grając mecz strzelając na bramkę 20 razy i nie strzelając gola a przeciwnik strzela 2 gole na 2 sytuacje jesteśmy sobie sami winni...
i to że MLO w tym roku jest łatwe to nie jest tylko moje zdanie... wystarczy popatrzeć na zagraniczne fora i tam gracze wypowiadają się podobnie... i wcale nie jest to na minus bo swój skład można zbudować szybko a nie jak to np. w PES11 to była masakra...