Autor Wątek: Problem z editorem v2.9  (Przeczytany 1828 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czarkor

  • Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Join Date: Kwi 2011
  • location:
  • Wiadomości: 1
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.04.2011r.
Problem z editorem v2.9
« dnia: Kwiecień 27, 2011, 23:30:12 »
Witam!
Ostatnio znudzony składami z 09 roku postanowiłem sobie zrobić w Realu samemu cały skład w edytorze. Pozamieniałem graczy i zasevovalem plik PES2009_edit01. Jak się okazało zbyt piękne zeby bylo mozliwe bo gdy włączam grę to mam default czyli składy takie jakie były normalnie w pesie a to co ja zapisałem jest tylk ow tym edytorze a w grze nic sie nie zmienia.
I nie wiem czy ja coś źle robie czy to coś z grą...

Dodam, że używam edytora v2.9, i tak gdy go wlaczam to wczytuje plik PES2009_edit01 pojawiaja sie wszystkie dane na temat graczy, zamieniam graczy i to sie tylko zapisuje w tym edytorze, gra zostaje bez zmian.

POMOCY! chce grać :(

Offline wooytas

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lut 2011
  • location: Pleszew
  • Wiadomości: 5
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.02.2011r.
Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 09, 2011, 23:33:56 »
ja również mam z tym problem, dokładnie taki sam.. nie wie ktoś jak temu zaradzić ? ???

Offline Fabekk

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2010
  • location:
  • Wiadomości: 58
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 10.01.2010r.
Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 10, 2011, 15:23:42 »
Może spróbuj jak włączysz gre, wejsc w opcje i wczytaj. Tak trzeba było w pesie 08 robic...

Offline wooytas

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lut 2011
  • location: Pleszew
  • Wiadomości: 5
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.02.2011r.
Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2011, 23:02:00 »
to nic nie daje.. jak wczytuje to pisze ze nie może znaleźć tego pliku żeby go wczytać..

Offline Fabekk

  • Trampkarz
  • *
  • Join Date: Sty 2010
  • location:
  • Wiadomości: 58
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 10.01.2010r.
Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 11, 2011, 14:00:18 »
Czyli, że nie masz czego wczytać. Włącz grę, wejdź w opcje i zapisz. Następnie wyłącz grę i wczytaj ten plik z moje dokumenty/konami/pes 2009/save/ i on się chyba nazywa edit czy coś w tym stylu. No i zrób sobie co tam chcesz, zapisz i włącz pesa. I teraz zobacz czy działa.

Offline wooytas

  • Amator
  • *
  • Join Date: Lut 2011
  • location: Pleszew
  • Wiadomości: 5
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.02.2011r.
Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 12, 2011, 20:19:05 »
wciąż nie działa :/

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Problem z editorem v2.9
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 12, 2011, 20:19:05 »