Autor Wątek: Blackburn Rovers by MasterCreati | Info !:))))  (Przeczytany 28063 razy)

Offline jackz

• Menadżer
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.08.2009r.
Odp: Blackburn Rovers by MasterCreati | 6 Kolejka BPL
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 29, 2011, 19:34:48 »
aj porazka kolejna... szkoda, liczylem na wygrana z kotami, ale to oni pokazali w tym meczu klase. mam nadzieje ze na stoke sobie odbijesz, chociaz to tez nie jest łatwy rywal.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 29, 2011, 20:20:23 »
no widzisz te Czarne koty... niewygodni dla każdego. Ja też się z nimi namęczyłem. Szkoda porażki, bo lecisz w tabeli w dół. Zaskakująca pozycja Blackpool

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 29, 2011, 20:35:58 »
Bardzo dobry mecz z Kanonierami, jednak mimo twojej przewagi "tylko" remis :P W meczu z Sunderlandem brak skuteczności okazał sie kluczowy ; /  Szkoda że nie udało się strzelić więcej bramek bo były okazje ku temu.

Offline Poznanczyk7

• Amator
  • *
  • Na forum od: 29.06.2011r.
  • Hooligan KKS !
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:07:33 »
Po dobrym meczu z Arsenalem porażka ;/ mam nadzieje że podniesiesz się ;)
NIEBISKO-BIAŁE BARWY TWE
JEDEN KOLEJOWY HERB
DUMOM MEGO MIASTA JEST
KOLEJORZ KKS

CHWAŁA NASZ BĘDZI TRWAĆ
NIE WAŻNE ILE MINIE LAT
GŁĘBOKO W NASZYCH SERCACH JEST
KOLEJORZ KKS

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Blackburn Rovers by MasterCreati | 7 Kolejka BPL
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:10:25 »

1 - 3 

Pewne zwycięstwo Blackburn na Britannia Stadium z Stoke City. Jak pewnie większość osób zdążyło się przekonać, Stoke jest cholernie trudnym przeciwnikiem w tej części PESa dziś byli także bardzo groźni ale zarazem brutalni, już na początku meczu faulowany w polu karnym był Kalinić i w 29 minucie rzut karny zamienił na bramkę Roque Santa Cruz. Nie z pełna 10 minut później bardzo podobne zdarzenie i drugi rzut karny, tym razem w polu karnym na murawę upadł N'zonzi. Sędzia podyktował drugi rzut karny, który także pewnie na bramkę zamienił Roque Santa Cruz. Jeszcze przed przerwą doszło do bramki kontaktowej Stoke City, goście próbowali nadal atakować i zdobywać kolejne gole jednak The Potters wyszli z piękną kontrą, która na bramkę zamienił kapitan Stoke, John Carew . W drugiej połowie ostrożnie grały obie ekipy, Rovers próbowali grać długimi piłkami do wysokich atakujących i w pewnym momencie w świetnej okazji był Nikola Kalinić, który po przyjęciu piłki tuż obok bramki gospodarzy skierował piłkę do siatki i wynik był już bardzo pewny dla Blackburn. Goście prowadzili dwiema bramkami na kwadrans przed gwizdkiem. Końcówka meczu spokojna, bez szczególnych wydarzeń i pewne obrona Blackburn.

Składy :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Strzelcy :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Galeria :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:13:12 »
po dwóch karnych schodziłeś do przerwy jako prowadzący 2:1 w drugiej połowie mecz był bardziej wyrównany i zdązyłeś strzelić 3 bramkę i przewagę już nie oddałeś i zgraniesz komplet punktów

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:37:11 »
No Stoke agresywni coś byli. A dziwne bo jak z nimi grałem to nie grali tak. A czy mi się dobrze wydaje czy w tym meczu Santa Cruz miał nie grać w wyjściowym składzie :D? Gratuluję wygranej i obyś ustatkował formę.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:40:39 »
No Stoke agresywni coś byli. A dziwne bo jak z nimi grałem to nie grali tak. A czy mi się dobrze wydaje czy w tym meczu Santa Cruz miał nie grać w wyjściowym składzie :D? Gratuluję wygranej i obyś ustatkował formę.
Tak miał nie grać ale Carroll złapał kontuzje więc Santa Cruz musiał grać. :D

Offline MattMiz

• Amator
  • *
  • Na forum od: 27.06.2011r.
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 29, 2011, 21:48:23 »
Forma Blackburn jest coraz lepsza. Szybko odbiłeś sobie porażkę z Sunderlandem i to nawet z 1 bramką do przodu.
Zastanawia mnie czy gdyby nie te dwa rzuty karne to czy byś odniósł zwycięstwo hmm... 

Mistrz! Mistrz! Nasz TS!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - The Potters by MattMiz!

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwiec 29, 2011, 22:47:55 »
No trudni są w PES, potwierdzam. A wiesz, to liga angielska, więc brutalność mnie wcale nie dziwi;P Kalinić wyrasta na gwiazdę, kolejna jego bramka.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwiec 29, 2011, 23:25:59 »
Jak narazie grasz mocno w kratkę, chociaż remis z Arsenalem na pewno trzeba uznać za pewnego rodzaju sukces. Później jednak nadeszła porażka z Sunderlandem. Piękna jest ta angielska liga jednak... :D Na szczęście odgryzłeś się ze Stoke w następnej kolejce. Ciekaw jestem jak poradzisz sobie z Leeds. Niby słabsza ekipa ale takie lubią sprawiać nie lada problemy.

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwiec 29, 2011, 23:35:00 »
No tak, gracze Stoke kosili aż kości trzeszczały jak to mają w swojej tradycji. Santa się nastrzelał z tych jedenastek :D Doby mecz z trudnym, nieobliczalnym rywalem i to jeszcze na ich terenie.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #72 dnia: Czerwiec 29, 2011, 23:39:40 »
Jason Roberts : Mój ostatni sezon w Rovers !

Rezerwowy napastnik Blackburn Rovers Jason Roberts w wywiadzie przed meczem z Leeds United w ramach drugiej rundy FA Cup wyznał, iż po spędzeniu pięknych sześciu lat z Blackburn postanawia odejść. Przeszło 33 letni snajper poprzednio występował w: Hayes, Wolverhampton Wanderers, Torquay United, Bristol City, Bristol Rovers, West Bromwich Albion, Portsmouth F.C., Wigan Athletic. Piłkarz jest reprezentantem Grenady, w której rozegrał 22 meczów; łącznie zdobył 12 bramek .

- Ja nie jestem już młody. Owszem, dostałem propozycję przedłużenia kontraktu o kolejne dwa lata jednak nie mogę się zgodzić mimo, iż propozycją finansowa jest bardzo okazała to ja muszę grać. W Blackburn jestem czwartym napastnikiem i dużo nie po gram a na koniec kariery piłkarskiej chciał bym jeszcze pograć.

- Kontrakt wypełnię do końca, równo pierwszego lipa pożegnam się z kolegami z zespołu. Nie rozglądam się jeszcze za żadnym nowym klubem, nawet nie wiem do jakiego kraju wyjadę. Chciał bym pograć na najwyższym poziomie w Anglii jeszcze z 2-3 lata a na sam koniec pragnę wrócić do ojczyzny. Kto wie, może jakiś klub z Barclays Premier League mnie ze chce i da szansę gry w większej ilości spotkań niż tu w Blackburn.

- Wędrowcy mają bardzo ambitne plany, nie mam im za złe, że sprowadzili Carrolla bo mimo wszytko i tak miał bym problemy z grą na takim poziomie jak choć by i Nikola Kalinić, który jest w tym sezonie fenomenalny a ja młodszy nie będę więc raczej mój poziom gry z czasem nie będzie wzrastał tylko przeciwnie, spadał.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwiec 29, 2011, 23:46:41 »
Szkoda,że Jason Roberts nie pogra już w Blackburn. :-\ No ,ale cóż,był 4 napastnikiem i wolał opuścić zespół :)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwiec 30, 2011, 08:26:39 »
szkoda jednak piłkarz chce grać bo u ciebie nie ma miejsca a lata lecą

mała literówka

pierwszego lipa
lipca

Offline matinho10

• II - ligowiec
  • Na forum od: 23.12.2009r.
  • Visca El Barca !!!
« Odpowiedź #75 dnia: Czerwiec 30, 2011, 08:38:04 »
Szkoda tego Robertsa.Widzę ,że nawet dobrze Ci idzie.Myślę ,że z biegiem czasu zgrasz tą drużynę i zajdziesz z nią daleko.

Zapraszam do mni

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #76 dnia: Czerwiec 30, 2011, 08:55:30 »
ze stoke są zawsze problemy nieważne jakim klubem się gra zawszę jest trudno ale zdałeś test i wygrałeś graty

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #77 dnia: Czerwiec 30, 2011, 13:18:36 »
gratki za zwycięstwo ze Stoke. To trudny przeciwnik ( tak jak każdy w BPL - tu nikt nie odpuszcza). Pewnie Santa Cruz wykonał rzuty karne i masz 3 pkt, a Roberts - ma już swoje lata i doszedł do wniosku że nie będzie miał szans grać w pierwszym zespole, dlatego podjął taką decyzję ;)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #78 dnia: Czerwiec 30, 2011, 13:46:13 »
Szkoda, że Jason kończy karierę, pamiętam jak wymiatał w PES6;P Muszę przyznać, że ma świetne statystyki w reprezentacji Grenady;P

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 30, 2011, 14:14:08 »

1 - 0  

W pierwszej rundzie FA Cup spotkały się bardzo ciekawe drużyny, z bogatą tradycją. Faworytem oczywiście goście z Blackburn jednak fakt iż, mecz odbywał się na Elland Road, gdzie Leeds bardzo nie lubi przegrywać stawiał całą sytuację w dość dziwnej sytuacji nie mniej jednak Blackburn jako zespół z najwyższej klasy rozgrywkowej faworytem. Początek meczu należał dla Blackburn, po kwadransie gry w statystykach 3 - 0 dla Blackburn jednak ani jednego celnego strzału. Najlepsze okazję ku strzeleniu bramki w pierwszej części meczu mieli Andy Carroll i David Dunn jendka obaj nie potrafili pokonać bramkarza Gospodarzy. Nie spodziewanie Leeds United wyszło na prowadzenie. W 36 minucie Luciano Becchio pokonał rezerwowego bramkarza Blackburn. Mecz zakończył się takim wynikiem jednak do samego końca obie drużyny walczyły o bramki jednak żaden z zawodników Wędrowców nie był w stanie trafić w bramkę Kaspera Schmeichela. Blackburn odpada nie spodziewanie z FA Cup już w pierwszej rundzie.[/b
[/size]

Składy :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Strzelcy :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Galeria :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Skrót :

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=0165926b9cc49ff6be8a19b531bd5a1d&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=0165926b9cc49ff6be8a19b531bd5a1d&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 14:42:45 wysłana przez MasterCreati »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 30, 2011, 14:14:08 »