Autor Wątek: Blackpool FC by reddvil8911 Powrót do kariery, czas namieszać w Lidze Mistrzów!  (Przeczytany 137346 razy)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Dwa mecze, ale bez opisu.... Mistrzem Anglii jest??
« Odpowiedź #740 dnia: Sierpień 15, 2011, 22:19:32 »
Dwie ostatnie kolejki bardzo dobre. Pierw emocjonując spotkanie z City potem skromne zwycięstwo z United.
Przed sezonem bym nigdy nie powiedział, że zdobędziesz choć jedno trofeum, a tu proszę zdobywasz aż dwa i to w jakim stylu. Pierw emocje w FA CUP i gol w 123 minucie. W lidze, aż pięcio punktowa przewaga. Teraz będzie grał w jeszcze jednych rozgrywkach jakimi są Liga Mistrzów. Ciekaw jestem jak tam sobie poradzisz.
Gratulację.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Dwa mecze, ale bez opisu.... Mistrzem Anglii jest??
« Odpowiedź #741 dnia: Sierpień 15, 2011, 22:49:02 »
no tego sie nie spodziwałem i jeszcze na koniec wygrałeś z United :D
Gratuluje tak udanego sezonu, wszystko co mogles wygrałes. Teraz powtorzyc i dolozyc trofeum LM i bedzie cud
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
QPR by Maczeta

Offline kubiks0704

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.06.2011r.
« Odpowiedź #742 dnia: Sierpień 15, 2011, 23:33:32 »
No i tak musiało się stać. Fantastyczna postawa Blackpool w całym sezonie i zdecydowanie tylko oni mogli sięgnąć po trofeum! Brawo!

Sneijder10

• Gość
« Odpowiedź #743 dnia: Sierpień 15, 2011, 23:37:23 »
Wielkie gratulacje za zdobycie mistrzostwa Anglii, i to na dodatek jako beniaminek! Jerome nawet w meczu o pietruszkę pokazał, że jego transfer był świetnym ruchem. Zresztą, został wybrany najlepszym zawodnikiem sezonu, nie potrzeba innego komentarza. Mistrz już jest, teraz zobaczymy jak będziecie radzić sobie w Lidze Mistrzów.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #744 dnia: Sierpień 16, 2011, 14:35:36 »
Podsumowanie sezonu 2012/13:

Witam państwa przed telewizorami, przed wami program Premier League The Season Review of 2012/13. Nazywam Ed Chamberlin i wraz z ekspertami  w studio postaramy sie w ciągu trwającego 120 minut programu streścić państwu najważniejsze wydarzenia zakończonego dokładnie tydzień temu sezonu 2012/13 na boisku Premier League. Wiedzą i radą będą służyć mi eksperci w studio, są nimi: były gracz Liverpoolu Jaimie Rednkapp oraz były gracz Arsenalu Londyn Paul Merson.

Na początek naszego programu chciałbym z wami porozmawiać na temat największych rozczarowań tego sezonu.

Ja uważam, że przegranymi tego sezonu są byli mistrzowie Anglii Manchester United. Nie dość, że przegrali tytuł to stracili swoich najlepszych zawodników i nie zakwalifikowali się do Ligi Mistrzów w następnym sezonie.  Tak jak widzę największe rozczarowanie tego sezonu w tym sezonie, a jakie są wasze typy? Proszę o odpowiedź ciebie Jamie?

Przepraszam cię Ed, ale ja jako wieloletni gracz The Reds skupię się na słabej postawie Liverpoolu w tym sezonie. 10 miejsca dla mojego byłego klubu jest wielkim rozczarowaniem. Zespół nie może się pozbierać i gra bardzo słabo. Chyba czas na pewne zmiany w tym zespole, żeby The Reds grali lepiej. Oddaję głos Paul'owi:

Dzięki Jamie. Według mnie największe rozczarowanie sprawili gracz Newcastle. No kto by pomyślał, żeby z takim składem spadać do Championship. Odnieśli tylko 3 zwycięstwa i zanotowali 7 remisów, a resztę spotkań przegrali. Liczba zdobytych 16 punktów nie powala na kolana i widać, że "Sroki" mogą mieć problem z powrotem do najwyższej klasy rozgrywkowej za rok.

Dziękuje panowie za wasze skrupulatne wypowiedzi dotyczące największych rozczarowań tego sezonu. Przejdźmy teraz do tego kto najbardziej zaskoczył. Nie rozmawiajmy teraz o Blackpool, bo o nich sobie szerzej porozmawiamy w dalszej części programu.

Pozwólcie, że zacznę od siebie i postawię na Burnley. Drugi z beniaminków który się utrzymał. Może nie zaskoczyli wszystkich, bo od początku do końca bili się o utrzymanie i im się to udało. Można mówić, że mieli szczęście bo "Sroki" były bez formy, ale i szczęściu trzeba pomóc. Na na Turf Moor traciły punkty dobre kluby, w tym mistrz Anglii Blackpool FC. A kto was urzekł w tym sezonie? Tym razem niech pierwszy swoje grosze dorzuć Paul.

Dla mnie na plus jest ekipa Tottenhamu. Długo walczyli o mistrza, choć go ostatecznie przegrali z niesamowitym w tym sezonie Blackpool. 3 miejsce dla "Kogutów" jest dobrym wynikiem i nagrodą za cały sezon. Kto wie, czy gdyby nie ostatnie słabe kolejki to oni nie byliby Mistrzem.Ale nie ma co spekulować, bo Mistrzem są "Mandarynki".

Zostałem już tylko ja, mój wybór padł na "wybaczcie fani The Reds" zespół z Goodison Park. Świetne transfery, równa forma przez cały sezon. Walka o 4 miejsce do samego końca. Bardzo dobra defensywa i dobra taktyka. Za świetny sezon dostali nagrodę w postaci udziału w kwalifikacjach do Fazy Grupowej Ligi Mistrzów.

Hmm, omówiliśmy już rozczarowania i zaskoczenia jakie dostarczyły nam kluby w minionym sezonie. Pora porozmawiać na temat zespołów które awansowały do Barclays Premier League.

Wraca Stoke moim zdaniem silny kadrowo zespół z dobrym menadżerem i pięknym stadionem. The Potters wracają do Premier League po rocznym rozbracie i myślę, że spokojnie tym razem się utrzymają. Mimo odejścia z zespołu Shawcrossa do Evertonu. Moim zdaniem mają największe szansę z beniaminków na zachowanie ligowego bytu. A jakie jest twoje zdanie Jamie?

Ja stawiam na West Ham United, już wam mówię dlaczego. Po pierwsze dobry trener Sam Allardyce i dość spory budżet. Mimo, że spędzili w niższej lidze 2 lata nie osłabili się za mocno kadrowo. Ten zespół jest silny i gotowy na walkę z każdym. Myślę, że spadek im nie grozi. A co ty masz Paul na ten temat do powiedzenia?

Hmm tak patrzę i myślę jak tu ocenić Nottingham Forest. Klub zasłużony dla angielskich piłki, ale moim zdaniem będzie to zespół który szybko się pożegna z ligowym bytem. Nie daję im za dużych szans. Choć może nas pozytywnie zaskoczą w nadchodzącym sezonie.

Nadszedł czas porozmawiać na temat tegorocznych mistrzów Anglii, ekipie Blackpool FC. Chciałbym z tego miejsca gorąco powitać naszych gości: prezesa Blackpool FC Karla Oystona, trenera Ian'a Holloway’a oraz trzech graczy "Mandarynek": Matt'a Phillips'a, James'a Beattie'go i MVP sezonu Camerona Jerome'a.

Moje pierwsze pytanie kieruje w stronę prezesa „Mandarynek”, jak pan ocenia ten sezon?

A jak mogę oceniać, to był najlepszy rok w historii tego klubu. Nasi zawodnicy wykonali tytaniczną pracę za co im należą się brawa. Pokazaliśmy,  że jesteśmy mocnym zespołem i trzeba się z nami liczyć. Zdobyta podwójna korona to coś pięknego, zwłaszcza jeśli powiem tutaj, że zdobyliśmy ją jako beniaminek. Ale dobrze trzeba powoli udać się na odpoczynek i przygotować zespół do kolejnego sezonu. Wiemy wszyscy, że kolejny sezon będzie dużo trudniejszy bo każda się na nas spręży i będzie chciała z nami wygrać. Nie boimy się tego co nas czeka, ten sezon pokazał że jesteśmy w stanie wygrać z każdym. Dobra, ale się rozgadałem (śmiech), oddaję panu głos.

Drugie pytanie leci w stronę opiekuna „Mandarynek” Ian’a Holloway’a, jak będzie wyglądała gra pańskiego sezonu w przyszłym sezonie?

Wiem pan, że ja sam jeszcze tego nie wiem. Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym. Ja nie jestem maszyną, muszę mieć chwilę odpoczynku. Ale tak na gorąco panu powiem, że nasz klub będzie chciał kupować jak najwięcej angielskich graczy, bo obcokrajowców mam już wystarczy. Jeszcze w tamtym sezonie zakontraktowaliśmy 30 letniego angielskiego pomocnika Leon’a Osman’a z Evertonu. Teraz pracujemy nad kolejnymi wzmocnieniami, mamy na oku  kilku zawodników. Ich nazwisk dowiecie się wkrótce. Podobnie jak z naszym planem przygotowań, niedługo wszystko będzie jasne. Także, czekajcie cierpliwie.

Dobrze, teraz zadam jedno pytanie na które odpowiedzą Matt, Cameron i James. Brzmi ono tak: Jak oceniacie ten sezon i swoją postawę w
nim?

Powiem panu, że początek był dla mnie trudny. Nie mogłem pokazać gry na takim poziomie jakim wszystkich do tego przyzwyczaiłem. Pierwsza runda była dla mnie nieudana. Druga była już super, grało mi się dobrze, zaliczyłem 10 asyst i zdobyłem bramkę. Ponadto zostałem królem asyst i zdobyliśmy podwójną koronę. To był dobry rok. - Matt Phillips.

Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tak. W drugiej rundzie czułem się dużo pewniej na boisku i cieszyła mnie gra w tym klubie. Pierwszą chcę jak najszybciej zapomnieć, bo miałem masę problemów  i nie chce o nich więcej mówić. Cieszę się, że forma wróciła i udało się strzelić 16 bramek. Jednak to Cameronowi należą się największe brawa, on był naszym liderem przez cały sezon. - James Beattie.

Dziękuję James za te słowa, ale ja nie czuję się jakiś wyjątkowy. Po prostu robię to od ty czego jestem tutaj wezwany, czyli zdobywanie bramek. Jestem zaskoczony ich ilością bo 25 bramek nie zdobywa się co sezon. Zostałem królem strzelców i MVP całego sezonu, ale dla mnie ta nagroda to jest wielki bodziec do jeszcze cięższej pracy nad swoją grą. Fajnie jest być mistrzem Anglii i zwycięzcą Pucharu Anglii, ale teraz czeka nas prawdziwe wyzwanie Liga Mistrzów. Teraz czekają nas wakacje a potem powrót do ciężkiej pracy. - Cameron Jerome.

Dobrze dziękuje za przyjście do naszego studia, życzę powodzenia w nowym sezonie.

Dobrze Jamie i Paul, jak oceniacie tegorocznych mistrzów Anglii? Zasłużenie zdobyli ten tytuł i czy są w stanie powtórzyć sukcesy w następnym sezonie?

Ciężko mi to określić, czy są w stanie zdobyć ten tytuł ponownie. Zobaczymy jakich wzmocnień dokonają przed sezonem i czy się przypadkiem nie osłabią. Do tego dojdzie walka na trzech frontach, a to może być ponad ich siły. Tegoroczny tytuł i Puchar zdobyli zasłużenie byli najlepszym zespołem w tym sezonie, to nie podlegało żadnej dyskusji.

Ja dodam od siebie tyle, że pierwszy raz od ponad 10 lat wygrał mistrzostwo klub z poza tzw „Big Four”. Blackpool wygrali zasłużenie, mocni w defensywie i niebezpieczni w ofensywie. Nie wiem czy dadzą radę powtórzyć te sukcesy za rok, ale jedno jest pewne dadzą z siebie 100%.

Pora już kończyć, mam nadzieję, że miło spędzili państwo z nami czas. Dziękuje gościom w studio i ekspertom, widzimy się za rok.

Tabela Barclays Premier League na koniec sezonu 2012/13!

Król strzelców i asyst oraz jedenastka BPL i F.A. Cup:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tabela Championship oraz awanse/ spadki:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wyniki drużyny i dokonania indywidualne graczy Blackpool FC:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wyniki w innych ligach oraz zwycięzcy europejskich pucharów:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jeszcze dziś transfery! :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Podsumowanie sezonu 2012/13!
« Odpowiedź #745 dnia: Sierpień 16, 2011, 14:46:38 »
Bardzo ciekawy pomysł z podsumowaniem w formie programu telewizyjnego :D. Musiałeś długo się nad nim męczyć :D Ale warto było. Rzeczowe pytania i ciekawe rozmowy, brakuję tylko Gmocha, który by to wszystko rozrysował na tablicy :D :D. Jeden transfer już znamy na resztę czekamy!

Offline Matusiak95

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 09.03.2011r.
« Odpowiedź #746 dnia: Sierpień 16, 2011, 14:52:22 »
Wyśmienity sezon w twoim wykonaniu. Jerome królem strzelców oraz najlepszym piłkarzem sezonu. Wspaniałe mecze w Manchesterze. Udine wygrało LE a Sevilla LM. Chociaż nie wiem czemu nie Barca. Ciekawie w innych ligach. Ale w twojej robi się nie za ciekawie. Man Utd, Arsenal, Man City poza LM. Troszkę dziwnie.
Olympique Marsylia by Matusiak95 - ZAPRASZAM

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #747 dnia: Sierpień 16, 2011, 15:02:30 »
Świetnie to wszystko opisane. Chyba nikt na forum nie zrobił podsumowania w formie programu telewizyjnego.
Szkoda, że Sroki spadły do niższej klasy rozgrywek, no ale cóż grali słabo wygrali tylko jeden mecz.. Trzecie miejsce Tottenhamu jest wielkim zaskoczeniem. Klub ten walczył nawet o mistrzostwo, lecz ostatnie kolejki mu nie wyszły. Wielka szkoda, że takie kluby jak Manchester United oraz Arsenal Londyn nie zagrają w przyszłej edycji LM, ale ważne, że w tych prestiżowych rozgrywkach znajdzie się twoja ekipa. Bardzo podoba mi się wypowiedź Camerona. Mimo, że jest najlepszy w zespole to sam się za takiego nie uważa, a to bardzo u niego plusuję. Beattie, który nie miał najlepszej pierwszej rudny sezonu pozbierał się i zdołał jeszcze strzelić 16 bramek. Hmmm.. czy uda ci się to powtórzyć za rok? Pytanie jest bardzo trudno, bowiem teraz walka zacznie się toczyć na trzech frontach. Na pewno będziesz chciał pokazać się z jak najlepszej strony w Lidze Mistrzów, ale czy to nie wpłynie źle na rozgrywki krajowe?
Czekam na transfery :).

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
« Odpowiedź #748 dnia: Sierpień 16, 2011, 15:15:09 »
zgadzam sie że chyba nie było takie czegoś jeszcze. POstawa Newcastle zaskakująca tylko 3 wygrane przez cały sezon .. Nawet w Polsce się to nie zdarza. Mam nadzieje na powtórke w nastepnym sezonie .
Cameron podwyżkę powinien dostac :)D
QPR by Maczeta

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #749 dnia: Sierpień 16, 2011, 15:37:05 »
Podsumowanie w formie programu telewizyjnego zrobił Daro jak prowadził Asian Cup ;).

Podsumowanie zajebiste. W PL było wiele zaskoczeń takie jak spadek Srok, MU nie zagra w Lidze Mistrzów, niezakwalifikowanie Arsenalu też można zaliczyć jako niespodziankę. Na początku sezony nikt nie stawiał na Blackpool trzeba przyznać, że byłeś faworytem do spadku jednak "Idiota z krainy OZ" pokazał wszystkim, że jest super trenerem i potrafi dobrze opierdzielić zawodników by pokazali swoje umiejętności.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #750 dnia: Sierpień 16, 2011, 15:40:11 »
Bardzo fajny pomysł, mi by się nie chciało tak opisywać.  :) Co by było, jakby Mozilla znowu zawiodła?  :D Strach pomyśleć. :D

Ależ fatalny sezon Newcastle. Tylko jedno zwycięstwo, naprawdę źle się porobiło w tej ekipie. Tak jak powiedział ten koleś - największym rozczarowaniem są Czerwone Diabełki. Nie zagrają nawet w Lidze Mistrzów. Masz dobry atak, Jerome i Beattie wiele bramek zdobyli. Liczę, że obronisz tytuł i powalczysz w Lidze Mistrzów.  :)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #751 dnia: Sierpień 16, 2011, 16:42:08 »
świetne podsumowanie. wszystko z tego się dowiedziałem. jestem wręcz zachwycony.  ;)
tak, tak Sroki i Czerwone Diabły bardzo zawiodły, doliczyłbym również L'pool, kolejny sezon w ciemnej dupie. ich frustrację może potęgować fakt, że jego rywale zza miedzy zagrają w LM.
tylko dwóch w 11 sezonu.. cóż:) pes zawsze leci po overallu zawodników i tym razem było podobnie, tylko król asyst i strzelców, ale to mało istotne. Jerome i tak jest zajebisty.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #752 dnia: Sierpień 16, 2011, 17:02:05 »
Miałeś wspaniały pomysł robiąc podsumowanie w formie programu telewizyjnego :) Ten sezon w twoim wykonaniu był na prawdę kosmiczny 8) Szkoda,że moje Newcastle i Manu zagrały słabo.Coś tak myślę,że Czerwone Diabły będą walczyć z tobą o tytuł :) Powodzenia w następnym sezonie :)

AmiroM

• Gość
« Odpowiedź #753 dnia: Sierpień 16, 2011, 18:26:06 »
Fajne wzmocnienia :]

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #754 dnia: Sierpień 16, 2011, 18:37:46 »
Fajne wzmocnienia :]
Hahahaha.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #755 dnia: Sierpień 16, 2011, 19:20:48 »
super podsumowanie sezonu, bardzo dobrze sie to czytalo i wogole, wszystko ladnie opisane, ale jest kilka literowek do poprawy. nie liczac takich bledow naprawde super devil.

Offline kubiks0704

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.06.2011r.
« Odpowiedź #756 dnia: Sierpień 16, 2011, 20:48:42 »
Świetne, obszerne i bardzo rzeczowe podsumowanie minionego sezonu. Zaskakujący zwycięscy europejskich pucharów, ale to jest piękno futbolu. Czekam z niecierpliwością na transfery!

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #757 dnia: Sierpień 16, 2011, 22:29:47 »
Tranfsery

Odeszli:

23 letni irlandzki napastnik Billy Clarke został sprzedany do Aston Villi za 4,5 mln £.

30 letni angielski pomocnik Gary Taylor Fletcher został sprzedany do Bursasporu za 1,8 mln £.

29 letni słowacki boczny obrońca Stanislav Angelović został sprzedany Hajduka Split za 200 tys £.

24 angielski środkowy pomocnik Chris Basham został sprzedany do Excelsioru Rotterdam za 500 tys £.

Przybyli:

Leon Osman (ur. 17 maja 1981 w Higher End, Wigan) – piłkarz angielski grający na pozycji bocznego pomocnika. Mierzy 172 cm wzrostu, waży 66 kg. Wychowanek Evertonu  po przybyciu nowych piłkarzy do jego ukochanego postanowił odejść. Kwota transferu wyniosła niespełna 1,1 mln £. Zawodnik związał się z nami 4 letnim kontraktem, a jego tygodniówka wyniesie 8,3 tyś. £. W nowym klubie będzie występował z numerem 7 na plecach.

Bardzo się cieszę, że trafiłem do tego zespołu. Jest tu bardzo fajny trener i dobra atmosfera. Jestem w zespole Mistrza Anglii, muszę się więc starać, bo ludzie będą mi  patrzeć na ręce. Mamy tutaj wielu młodych graczy, postaram się ich czegoś nauczyć. Nie mogę się doczekać nowego sezonu.

Daniel Peter "Danny" Simpson (ur. 4 stycznia 1987 w Salford w Anglii) – angielski piłkarz występujący na pozycji prawego obrońcy. Mierzy 173 cm wzrostu, waży 74 kg. Wychowanek Manchester United, który w tamtym sezonie grał z Newcastle z którym spadł do Championship. Pomocną dłoń wyciągnął do niego obecny mistrz Anglii i za 1,4 mln £ przeniósł się do Blackpool. Związał się z nami 2 letnim kontraktem, a jego tygodniowe zarobki wynosić będą 4,7 tyś £. W nowym klubie będzie występował z numerem 2 na plecach.

Kiedy otrzymałem ofertę od mistrzów Anglii, nie mogłem odmówić. Cieszę się, że mi zaufano i postaram się za nie odwdzięczyć dobrą grą. Jakoś nie wiem co powiedzieć, więc nie będę nic mówił (śmiech).

Carlton Michael Cole Okirie (ur. 12 listopada 1983 w Surrey, Wielka Brytania) – mający korzenie afrykańskie (Nigeria i Sierra Leone) angielski napastnik. Mierzy 191 cm i waży 83 kg. Wychowanek Chelsea, który grał w minionym sezonie w West Hamie United, z którym awansował z powrotem do Barclays Premier League. Mimo wywalczonego awansu z "Młotami" postanowił odejść za 1,3 mln £ do Blackpool FC. Związał się z nami 2 letnim kontraktem, a jego tygodniówka wyniesie 7,3 tys £.W nowym klubie będzie z numerem 21 na plecach.

Bardzo jestem zadowolony, że będę grał na Bloomfield Road. Kiedy otrzymałem ofertę odrazu się zgodziłem. Gram teraz w zespole mistrza Anglii i będziemy występować w Lidze Mistrzów, co zawsze było moim marzeniem. Mam nadzieję, że zdobędę w tym klubie dużo bramek, choć rywalizacja na mojej pozycji jest bardzo duża. Dam z siebie wszystko i zapowiadam walkę o miejsce w pierwszej "11".

Jak informuję oficjalna strona klubu REJESTRACJA lub LOGOWANIE, to nie jest koniec wzmocnień zespołu Ian'a Holloway'a na nadchodzący sezon. Klub poszukuję jeszcze 3 zawodników na pozycję: Środkowego Obrońcy, Bramkarza oraz Środkowego/Defensywnego Pomocnika. Na tyle wiemy o nich tyle, że pomiędzy "Młotami" a "Mandarynkami" toczą się zaawansowane rozmowy w sprawie transferu na Bloomfield Road Kevina Nolana. Jeśli wierzyć angielskiej prasie, to negocjacje pomiędzy tymi klubami mogą potrwać do połowy sierpnia.

Wkrótce prezentacja stroi na sezon 2013/14 oraz plan przedsezonowych przygotowań.  :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Transfery z klubu i do klubu!
« Odpowiedź #758 dnia: Sierpień 16, 2011, 22:33:25 »
Kupiłeś dobrych i ogranych graczy w BPL za śmieszne pieniądze a sprzedałeś takiego Clarke'a za grubą kasę :D Brawo, dobre interesy. Ja wierze, że Kevin Nolan dołączy do was. Czekam na stroje i plany.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #759 dnia: Sierpień 16, 2011, 22:35:42 »
Odeszli Ci, którzy za wiele nie grali. Pozyskałeś bardzo ciekawych zawodników, a transfery uważam za bardzo realne.  :) Kiedyś miałem Simpsona w drużynie i powiem ci, że jest naprawdę świetny. Ciekawe jak odnajdzie się wychowanek Chelsea - Cole.  ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #759 dnia: Sierpień 16, 2011, 22:35:42 »