nie, u mnie spotkanie trwa 15 min, nie licząc powtórek itp bo mam je wyłączone (tylko po bramce sa wł ale nie oglądam) wiec nie wiem czemu u was nie działa.
Też lipa bo działa tylko na czystym demie, nie można tego na patcha zainstalować ;/
Jakbyś wrzucił jeszcze plik z wersją 20-minutową byłbym wdzięczny
co to za gra to ja wole 10 minut bo przynajmniej ma ok 20 zespołów na patchu
I po co ten komentarz? Nie podoba Ci się, to graj 10 minut 20-oma zespołami... Ja osobiście wole czasami zagrać dłuższy mecz, np: jak znajomy wpadnie. Gdyby istniała opcja "rematch", albo mógłbym zapisać swoją taktykę(A może się da, a o tym nie wiem?! :
) , to spoko.. A tak dla mnie te 10 minut, to chwila moment.. i za każdym razem od nowa włączaj, ew. od nowa ustawiaj..
Będę chciał zagrać inną drużyną, to włączę patch'a - będę chciał po prostu zagrać trochę dłużej, odpalę czystą grę. Krytykujesz, jakby był debilem, bo wybrał taką opcje(inną niż Ty).
Pozdr.,
Dzięki za plik..
p.s.
zastanawia mnie to, czemu u kogoś działa ten edytor czasu, a u drugiej osoby nie.. U mnie się odpala, mogę zmienić czas, wszystko elegancko - włączam, a tu jednak nie działa.. Widzę, że nie jestem jedyny(?). Dziwne..