nie kolego ja nie pisałem nic o tym że jak zawodnik strzela więcej i asystuje jest gwiazdą światowego formatu, Messi, Cr7 czy Ibra, to nieosiągalne umiejętności i poziom dla Vucinica i jeżleli tego nie wiesz to pardon!!! Sam mówisz że zawodnicy których wymieniłem grają w lepszych klubach od Juve. Ale w najlepszych klubach grają najlepsi Ibra nie od razu grał w Milanie ale był geniuszem i z Ajaxu wyciągnęło go kolejno wtedy wielkie Juve potem Inter i Barca, jeżeli Vuciniciem się te kluby nie interesuja odp. jest prosta to nie jest gracz z umiejętnościami na największe kluby a jezeli on jeszcze focha robi że połowę zagra dobrze drugą nie to także nie ma mentalności wielkiego zawodnika
Kłania się czytanie ze zrozumieniem przyjacielu
Nie pisałeś ale o to ci głownie chodziło,i nie wykręcaj się
Przecież napisałem że Ci zawodnicy to jest światowa klasa ? Czy ty mnie czytasz uważnie ?!? Co do Ibry do najlepsze lata miał w Interze, lecz dla mnie to zwykły "najemnik" choć zawodnik doskonały...
Skąd wiesz że się nim nie interesowały ? Wybrał ligę włoską i tam grał,sam na jego miejscu nie zmieniał bym ligi bo liga włoska może ostatnio i spadła poziomem ale to jest jedna z najtrudniejszych lig europy i nie wiem czy wymieniane gwiazdki przez twoją osobę poradziły by sobie z takim stylem gry..
a jezeli on jeszcze focha robi że połowę zagra dobrze drugą nie to także nie ma mentalności wielkiego zawodnika
Tutaj to już całkiem chciałeś zabłysnąć ale się nie udało,On nie robi focha, on jest leniwy,raz mu się chce raz nie,choć jak już pisałem jeżeli będzie dobrze zmotywowany gra na pełnych obrotach jak teraz w Juve.
Focha to robi ta pseudo gwiazdka Tevez który psuję atmosferę poprzez swoje "widzimisię"
A to są dwie rożne sprawy,dużo może i wiesz ale na temat "gwiazdek" ale futbol jest szeroką dziedziną możemy tak dyskutować w nieskończoność oczywiście nie widzę przeszkody ale jaki to ma sens,skoro nigdy nie dojdziemy do kompromisu,cała nasz dyskusja jest jałowa...
Radzę Ci szerzej spojrzeć na piłkę nożna i nie stawać tylko na 2 ligach Angielska I Hiszpańska,jedna już się robi nudna ze względu na dominacje dwóch hegemonów Hiszpanii,A druga robi się także nudna lecz to jeszcze nie teraz.
Trochę obiektywizmu bym Ci radził,bo nazwanie Vucinica zawodnikiem klasy B jest nie na miejscu i podważa jego doświadczenie zawodowe,
Ciekaw jestem jak nazwał byś naszych rodaków z ekstraklasy zawodnicy klasy E ? Tutaj oceniał nie będę bo nie mam zbyt dużej wiedzy o Polskiej lidze,ze względu na obrzydzenie korupcją aczkolwiek w pucharach im kibicuje,jakże i reprezentacji;)
Pozdrawiam Diego333 Fan Seria A i Juventusu.