Cześć!
Ostatnio wciągnął mnie PES, zacząłem grać Master League Stoke City. Szło mi dosyć nieźle, drużyna z myślą o sukcesach w europejskich pucharach już była gotowa. Byłem w trakcie 5 albo 6 sezonu, gdy nagle po rozegraniu 19. kolejki Premier League z Manchesterem City zaczęło mnie wywalać do windowsa - klasyczny "wyślij raport"
Nigdy takie coś mi się nie zdarzyło. Liczyłem, że to jednorazowy wypadek, ale okazało się to poważniejsze niż przypuszczałem. Kilkukrotne próby nie przyniosły żadnego efektu. Próbowałem różnych kombinacji: wywalałem nowo kupionych graczy, wyłączałem autozapis, przywracałem system, ale dalej o grze mogę sobie pomarzyć... Mam patcha od PESedit - wersja 3.1 z fixem, jest też zainstalowane spolszczenie o którym słyszałem, że może powodować tego rodzaju problemy. Po jego usunięciu kłopot nie zniknął :[ Tu pojawia się pytanie: czy jest jakiś sposób na odratowanie tego save'a? Byłoby mi go bardzo szkoda ze względu na to, że nie mam zbyt wiele wolnego czasu na grę, a rozpoczynanie nowej przygody w Master League jakoś mnie zniechęca. Czy ktoś miał podobny problem? Poradził sobie z nim ktoś? Co może przyczyną takiego niekorzystnego obrotu spraw? Czy zainstalowanie na nowo PES'a i patcha rozwiąże sprawę?
Jestem pełen nadziei na to, że ktoś mi pomoże i wskaże jakieś najlepsze rozwiązanie tej sytuacji
Dzięki z góry!
Cześć!