Po ściągnięciu patch'a zauważyłem że niektóre europejskie drużyny są zamienione na Austrie. Niektórzy zawodnicy nie mają twarzy i nazywają się jakoś dzienie np. Dummy. Wiecie może jak to naprawić?
Nie wiem czemu, ale mam problem z archiwum 6 parta, przez co nie mogę wypakować patcha ;/Ma/miał ktoś taki problem? Wie ktoś, jak sobie z tym poradzić?
Dlaczego mam w menu takie wszystko w pikselach? To znaczy, że jak otworzę nowe okno np. edit to w tle ten Ronaldo z menu jest z takich pikseli?o to mi chodzi: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pomoże ktoś?
Zainstalowałem wszystko na nowo i takie coś mam tylko jak wgram patcha. Na czystym PES-ie tego nie mam:(
Tak
To nie wiem co to może być. Może koledzy się wypowiedzą. Ja mam fire patch i nie mam problemów, moze sam go zainstaluj jest tak samo dobry jak ten.
Na Fire Patchu to samo:(
Aktualizowałem Directa. Stery są ok bo na czystym PES-ie i innych grach działają.
Skoro dzieje sie Ci to tylko w menu to olej to jak grasz mecz to tez masz takie piksele?
Nie tylko w menu ale w każdym tle w grze:( Strasznie to irytujące. Zauważyłem, że grafika meczu też wygląda słabiej.
To nie wina sterów czy grafy, ale za te tło odpowiada plik w folderze z patchem, jak sobie przypomnę nazwę to napiszę.Spróbuj usunąć (wcześniej skopiuj) unnamed_63.bin z folderu dt04.img w kitserwerze, napisz czy pomogło.