Miałem ten sam błąd. Wpadłem na pewien pomysł, mi pomógł. Pkaże to na przykładzie Borussii Dortmund. Wchodzisz do folderu w którym masz zainstalowanego pesa, następnie do folderu "kitserver\GDB\uni\Club\Bundesliga\Dortmund" , ukaże Ci się kilka folderów min. "euro-ga" czy "ga". Wchodzisz do folderu "ga" kopiujesz z niego wszystkie pliki i wklejasz do folderu "euro-ga", wystarczy je nadpisać/zastąpić. Foldery z dopiskiem "euro" odpowiadają za stroję w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Robisz tak z każdym folderem po kolei. Jeżeli nie jest to zbyt jasne, pisz, pomogę Działa ten sposób próbowełam róbcie tak jak macie ten problem!
Mam takie pytanie macie 3 komplety stroiów np. Realu i Barcy Realu-Czerwone a Barcy te jasnozielone bo ja mam tylko 2 komplety stroiow dla kazdej druzyny a chcialbym miec 3?
Ok dzieki a bedzie takie cos?
Chce ktoś fix to najnowszego PESEdit 2.3.2 Patch? W fixie są edytowane 3 drużyny... Real Madrid, FC Barcelona i Chelsea London... Czy mam może jakiś zawodnik jest źle edytowany i coś powinien mieć większe/mniejsze? Piszcze na PW lub tutaj. (Na PW lepiej by nie śmiecić w tym wątku)
A tak moze dokładnie co ty zrobiłes w tym fixsie?
W fixie są edytowane 3 drużyny... Real Madrid, FC Barcelona i Chelsea London...
A gdzie ja mam to wkleić?