Gram od wielu wielu lat, i ta seria nie ma obecnie przedemną żadnych tajemnic. W FM 11 bodajże rok 2046, w tym doszedłem tylko do 2026 z Zawiszy Bydgoszcz po Borussię M. Stawiam na hardcorowe granie, czyli od zera do bohatera, bez metod s&l czy ściąganych taktyk
Ja też gram w tą grę od baardzo dawna, strasznie wciągająca.
Powiem szczerze, że kiedyś, jak grałem i miałem np. ćwierćfinał LM, a przegrałem, to korzystałem z s&l. Teraz tego nie robię, uważam, że to nie daje żadnych przyjemności i tak na prawdę sam sterujesz tym, czy wygrywasz, czy nie, a tak nie powinno być.
Jeśli chodzi o taktyki, to od jakiegoś roku robię sam, ale jeśli zobaczę na prawdę ciekawą taxe w necie, to rzeczywiście jej używam (chyba, że nie daje żadnych korzyści). Niestety często jest tak, że nie mam dopasowanych pozycji do owej taktyki, a dobrzy piłkarze z innej marnowaliby się na ławce. Także zazwyczaj robię je sam
.
Stawiam na ofensywne granie, i często kupuję za dużo ofensywnych pomocników, czy napastników. Niestety tak już mam, że jednak wolę mieć lepszą pomoc czy atak, niż obronę, i momentami te inne pozycje trochę zaniedbuje..
@Michal16ZenitSP
Polecam Omer Damari (czy coś takiego, jest w Hapoel Tel-Aviv z Izraelu), niesamowity. Powinieneś go wyciągnąć za okolice 2 mln. Koleś robi na prawdę dużo, a jest do tego potencjalny.
Poza tym Leonard Kweuke ze Sparty Praga, przekozak i zdobywa gole jak najęty.