Panowie 2 sprawy!
1. Kolega cajmer81 jest poza zasięgiem i ma mecze nierozegrane z tamtego tygodnia. Proponuje walkowery. Jak ktoś przeciw niech się odezwie lub zamilknie na wieki
2. Mecz między kolegami scidas - Barcelona : paczek_pl - Chelsea do 91 minuty było 3 : 2 i rozłączyło.
Pytanie o rozwiązanie:
A) dokończyć mecz rozgrywając 5 minut
B) rozegrać nowe spotkanie
Proszę o sugestie! Ja jestem za A, ale większość zdecyduje
w wypadkach gdzie mecze są rozłączane po 70 minucie proponuje właczenie meczu na nastepujacych zasadach:
- pozostaje wazny wynik z pierwszego meczu (czyli jakby go dokanczamy)
- gramy tyle minut ile zostało + dodatkowe 5.
czyli jakby rozlaczyło przy stanie 2:1 w 70 minucie to grajac nowy mecz i powiedzmy do tej 25 minuty jest 0:2 to wtedy liczy sie wynik 2:3 (2:1 +0:2 z doliczonego) a dalsza czesc meczu juz pozostaje bez znaczenia. Mysle, że to najbardziej sprawiedliwy sposób i dzieki temu osoby rozłaczajace sie celowo nie miały by praktycznie po co to robić.
ps. Pan Cajmer nie odp na wiele prób kontaktu z mojej strony, zarówno GG jak i PSN. Proponuje walkower. Chyba, ze jeszcze sie obudzi. Jednak patrzac na zaległosci jakie ma z poprzedniego tygodnia oraz wyniki w lidze to śmiem twierdzić, że chłopak sie zniechecił i nie ma zamiaru nikomu odp.