Mam je w folderze dat i nic..
a co chcesz miec w pachu to powiem co masz pobrac
Po prostu powiedz co trzeba pobrać, aby patch działał. Resztę sam wybiorę.
tu masz opisane na innym patchu troche ale chodzi o literowke na moje REJESTRACJA lub LOGOWANIE a jak to nie pomoze Ci to niewiem nigdy takiego bledu nie mialem ale mozesz sprobowac z inna instalka
Roster (pojedyńcze pliki)1. Ściągamy pliki z wybranego żródła.2. Rozpakowujemy ściągnięty plik.3. Otwieramy program DKZ Studio4. Następnie file-->open file, następnie znajdujemy nasz o-text w folderze dat i klikamy na niego 2 razy.5. Nastepnie edit--> import --> import all files6. Znajdujemy nasz rozpakowany folder "Roster" i wybieramy go klikając OK.7. Patch powinien zacząć się wgrywać, i pojawić się komunikat "6 files have been imported"8. Klikamy ok, następnie file--> save as9. Nazywamy nasz spatchowany o-text np. "0oo_text.afs" i klikamy zapisz.10 . Następnie wchodzimy do folderu gdzie zapisaliśmy nasz o-text z pkt.911. Kasujemy stary o-text12. A nasz spatchowany wklejamy do folderu dat np. "D:\Gry\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat"13. Zmieniamy mu nazwę z "Ooo_text.afs" na O_text i gotowe.14. Aby sprawdzić czy patch zainstalował się poprawnie kasujemy of z moich dokumentównp. C:\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1i włączamy gre.15. Sprawdzamy czy loga są poprawne i gracze w ekipach są ok, np. Patrząc czy w FC Barcelonie jest Issac Cuenca smile.giflub łatwiejszy sposób poprzez wrzucenie plików rostera do Kitservera 6.6.01.Sciągamy kitserver wersje 6.6.0 : REJESTRACJA lub LOGOWANIE2.W Kitserverze, w katalogu DAT tworzymy podkatalog 0_text.afs3. Kitserver musi znajdować się w folderze głównym gry,obok pes.exe i folderu DATpotem wrzucamy do podkatalogu który stworzyliśmy luzem pliki od rostera4. Aby sprawdzić czy patch zainstalował się poprawnie kasujemy of z moich dokumentównp. C:\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1i włączamy gre.5. Sprawdzamy czy loga są poprawne i gracze w ekipach są ok, np. Patrząc w FC Barcelona jest Isaac Cuenca smile.gifRoster (autoinstalator)1. Ściągamy pliki z wybranego żródła.2. Znajdujemy nasz plik3. Otwieramy program DKZ Studio4. Następnie file-->open file, następnie znajdujemy naszściągnięty plik i klikamy na niego5. Nastepnie patch-->apply patch in folder, a tam wyszukujemy nasz folder dat, najeżdżamy na niego i klikamy OK6. Gdy wyświetli nam sie komunikat klikamy YES i znajdujemy nasz o-text7. Patch się wgrywa, czekamy aż się załaduje i koniec.8. Aby sprawdzić czy patch zainstalował się poprawnie kasujemy of z moich dokumentównp. C:\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1i włączamy gre.9. Sprawdzamy czy loga są poprawne i gracze w ekipach są ok, np. Patrząc czy w FC Barcelonie jest Issac Cuenca
patch jest bardzo dobry, bardzo mi się podoba ale mam problem odnośnie jednej rzeczy, wszystko śmiga pięknie ale gdy chce zagrać mecz Legią to gra mi się wyłącza, wszystkimi gram normalnie tylko Legią tak jest, wiecie może czemu tak jest? ; )