Witam wszystkich, patch naprawdę jest znakomity. Według mnie trudniej się gra (choć zagrałem dopiero kilkanaście meczów) - a to duży plus. Graficznie wszystko wygląda elegancko. Możliwość gry każdym zespołem w ML to też super sprawa. Wyłapałem jednak parę minusów:
Borussia Dortmund ma stroje ... zielone, czyli rozumiem, że tylko do Bundesligi nie ma jeszcze strojów? Gdyby coś to mam ściągniętego patcha Shollym (Serb) 2012 i tam są stroje z Bundesligi.
Nazwiska: Messi - Sa Pinto, Iniesta - Naybet, Michał Żewłakow - raz jest normalnie a po chwili Szpakowski krzyczy Alan Shearer ! i wiele, wiele innych. Victor Valdes - może być komentowany, a nie jest ustawione jego nazwisko w komentarzu itd...
Mam tu pytanie do osób, które tworzyły tego patcha - czy można usunąć z folderu dat plik p.sound i zamienić pliki 0.sound i e.sound plikami z angielskim komentarzem z patcha Shollym 2012?
Pytam o to ponieważ strasznie dużo czasu zajęłaby naprawa komentarza, np. Vrdoljak w Legii jest komentowany jako Vrdoljak, a w edycji zawodnika ma komentarz Helsun czy coś takiego czy Sobota w Śląsku też w edycji zawodnika ma wpisane inne nazwisko komentarza a jest komentowany normalnie jako Sobota.
Na windowsie xp z sp3 gra chodzi bardzo dobrze, jak mój laptop z win 7 wróci z naprawy to będę testował patcha na win 7 ultimate.
Mam nadzieję, że szybko wyjdą jakieś update'y, ale twórcom patcha należą się wielkie podziękowania za ciężką pracę nad tym dziełem.