Bodzio mam do Ciebie pytanie dlaczego z Legią bramkarzem nie był Kotorowski, którego wystawiłem w składzie tylko Burić- tak mi się zdaję po podsumowaniu
Jak mam wysłać skład na mecz jeśli nie posłałeś mi jakich zawodników ma do dyspozycji
Kwalifikacje Ligi Mistrzów: AEK Ateny rywalem Wisły w pierwszej rundzie. W pierwszej rundzie kwalifikacyjnej do Ligi Mistrzów, Wisła podejmie grecki AEK Ateny. Wiślacy pierwszy mecz z AEK rozegrają w Atenach. Mecz Wisły w Atenach odbędzie się 2 stycznia, a mecz w Krakowie Wiślacy zagrają 8 stycznia. Kwalifikacje Ligi Europejskiej: Polskie drużyny poznały swoich rywali w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej. Swoje pary także poznały Polskie ekipy w pierwszej rundzie kwalifikacji Ligi Europejskiej. Jagiellonia zmierzy się z Irtyszem Pawłodar, Śląsk Wrocław z Fulham, a Legia podejmie Hannover. Jagiellonia z Irtyszem zagrają poraź pierwszy w Białymstoku 27 grudnia, a rewanż 29 grudnia. Śląsk rozpocznie przygodę z Ligą Europejską w Anglii 27 grudnia, mecz w Wrocławiu dopiero 10 stycznia. Pierwszy mecz Legii w Hannoverze 27 grudnia, drugi mecz w Warszawie 14 stycznia.