@Michal16ZenitSP - Na wysłanie składu są zawsze 3 dni. Skoro 19 menedżerów wyśle skład w terminie. To dlaczego kolejka ma się przedłużać o kolejne 3 dni ? Tylko dlatego, że ty nie wysłałeś składu ? Ja kiedyś też nie miałem czasu, ale przemyślałem sprawię i doszedłem do wniosku, że nie ma co się bulwersować, bo przy zapisywaniu każdy wiedział w co się pakuje, więc teraz nie powinien narzekać. Majster i tak jak ktoś nie zdąży wysłać squadu to wystawia najlepszy skład jaki jest możliwy przy obecnej formie zawodników, więc nie jest źle.
Yeah! Moje Stoke wygrało, choć końcowy wynik powinien być o wiele wyższy jakieś 3:0
ale i tak nie ma co narzekać. Czas wyjść ze strefy spadkowej jak nie teraz to nigdy! Liczę na potknięcia WBA i Evertonu - które są bardzo prawdopodobne. Ależ mam dziwnych zawodników, Benzema zamiast strzelać to asystuje, jego 5 asysta bodajże w tym sezonie
Maxi Lopez w pierwszej części sezonu grał piach, był wystawiony na listę a teraz strzela prawie co mecz, albo ma udział przy bramce. O ile Mandżukić i Sanchez przez rundę jesienną zbierali wysokie noty mając niską formę, to teraz mając fenomenalną zupełnie nic nie grają.
Co za ironia losu