To samo u mnie, też nie pomaga.
Statystki sa do poprawy i to konkretnie baza jest do bani, i dużo pracy przed wami, ja na waszym miejscu poczekałbym po wyjściu DLC od Konami po okienku zimowym.
Wtedy PSD wyda uaktualnienie wszystkich statystyk dla wszystkich lig i z tego zrobić bazę i ją edytować według swoich upodobań.
Nawet nie chciało wam się robić wyjściowych 11 we wszystkich klubach i np. w Dortmundzie piszczek grzeje lawę a gra jakiś paździerz.
Dokładnie najbliższy przykład na Arsenalu zrobię ( najlepszy strzelec premier league Van Persie staty 83, na AMF 86 ?! gdzie Drogba ma 89 Hargreaves to samo, Kolo toure 90?. Arshavin porównywalne staty do Walcotta ? Gervinho słabszy od Arshavina?Oxlade Chamberlain który coraz cześciej wygryza ze składu Gervinho? Song 78? Wilshere ma staty nie wiem skąd brane? Arteta to głównie CMF a nie RMF... Nie starczyło by mi postów by wymieniać błędów we wszystkich drużynach to tydzień by mi zeszło. Szczęsny który jest wyróżniającym się w Premier league bramkarzem i tylko Hart lepiej od niego ciągnie, 78? Lewandowski 78? A Barrios 80?)
Jest ogrom zakłamań nie ma balansu, formacje także kuleją i są do poprawy w większości drużyn.
Macie tutaj stronkę gdzie możecie, sprawdzić formacje każdej drużyny i wyciągnąć nawet ostatnie 20 meczy i w każdym sprawdzić pierwszą 11 oraz formacje jaka grali w kazdy meczu.
Wszystkie ligi wszystkie zespoły, wystarczy na kalendarzu wybierać dni meczy i pokaża wam się wszystkie rozgrywane w danym dniu.
Proszę:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEZyczę dużo zapału i powodzenia, bo pracy nad OF`em to macie co nie miara by to doprowadzić do stanu jako takiego.