Muszę powiedzieć że jestem niezadowolony : (
Przede wszystkim tylko dwa stadiony, które można ściągnąć do byle jakiego
Patcha (chodzi mi o. PGE ARENA GDAŃSK, I STADION LECHA) a co z resztą
Twarze Polaków jeszcze jako tako ujdą.. ale lepiej by było gdyby wszyscy Polscy zawodnicy
mieli Face's... bo są wyjątki typu Obraniak którzy jej nie mają... znaczy jest taka jaka jest na czystym PES'ie...
Korki to już wgl masakra ;/...
Jedyne co się podoba w tym Patchu to jest Menu i fajna muzyka..
Prawdziwy Patch UEFA EURO 2012.. powinien zawierać wszystko co jest związane z tą imprezą , i drużynami.. czyli:
8 Stadionów, 4 Polskie i 4 Ukraińskie ... Reprezentacje wykonane powinny być lepiej, lepsze twarze korki itp.... Te stadiony co są w tym Patchu to są stadiony Lecha i Lechii a na Euro będą zupełnie
różne bandy, i inne czynności grając na tym stadionie nie czuje się że jest to Patch Euro... !!!
Napewno włożyliście w to pracę, ale nie róbcie takich Patchy bo gdy wejdzie prawdziwy Patch Euro, ludzie nie będą chcieli go ściągać, po zawiedzeniu się na tym : ( Ogólnie myślę że Patch jest do bani ;/
i lepiej poczekać na prawdziwy Patch .. UEFA EURO 2012 !!!
..
Ale tak jak pisałem wcześniej Menu i piosenki są MEGA !!! Wtedy tylko czuć atmosfere Euro..
Mógłby ktoś napisać który img odpowiada za menu i piosenki.. bo chętnie bym sobie wrzucił do innego Patcha : )