Wszystkie bramki piękne, niektóre śmieszne, bardzo ciężko wytypować najlepsze, ale po długiej, sumiennej i skrupulatnej selekcji padł wybór na sześc bramek, odpadł Maxi Rodriguez, więc:
Bramka nr 85
- 5pkt - co tu tłumaczyć, przewrotka w mniej więcej okno. Gratulacje.
Bramka nr 170 - 4pkt
Bramka nr 186 - 3pkt
Bramka nr 178- 2pkt
Bramka nr 123 - 1pkt
PS: Nie mam nic do błędów, ludzka rzecz, nie mam nic do tego że 140 się 2 razy powtarza, ale w pierwszej 140 nie pada żadna bramka.
Jak by był jakiś błąd to pawlodar_10 prosił, żeby pisać, więc 207 się powtarza i po tych dwóch 207 jest 208.A i, młody jestem, mogę się nie znać, mogłem nie doczytać regulaminu, ale to jest konkurs na najładniejszą bramkę, a nie najlepszego (największego) buga. Więc jeżeli, ktoś wybiera bramkę np. 119
, w konkursie na najładniejszego gola, to o tym zapomina. Chyba, że wg niego gol 119 (gol strzelony z 5 metrów do pustej bramki, gol strzelony w środek bramki, bez presji obrony, bez ingerencji bramkarza co zresztą było spowodowane widocznym bugiem) był jednym z najpiękniejszych z tych wszystkich bramek to OK rozumiem, jego wybór. (I żeby nie było, nic nie mam do tego, który ją wysłał).